Prijava
   

Tošibin TV

Marka televizora koja je bila neverovatno popularna '80 godina u celoj Jugoslaviji. Ljudi su čekali da im isporuče ovaj TV kolko se danas čeka za američku zelenu kartu.Tošibini televizori su bili prvi televizori u boji koji su se pojavili na našim prostorima i koji se nikad nisu kvarili.

I dan danas imam ovaj TV u sobi ,radi savršeno i ako je stariji od mene, a moji su u dnevnoj sobi promenili već četiri savremena TV-a(Sony,Daewoo,Fox, Philips), jer kad se savremeni TV sjebe nema popravke možeš da ga baciš.

Komentari

na ekranu imaju po jedan piksel viška na svim ivičnim stranicama

Ček, majke mi ne kontam, ovo mu dodje kao neka mala lična pricica, kao neka lična legenda...

Kao neka oda Toshiba televizroima... misim nemam nista proitv ali dobijas pluseve na nesto sto nema veze sa defkom a ja isto želim pluseve al me blam da pisem ovakve stvari. Jel imaš neki konstr predlog za mene?

buxnomaniak
Иста ствар. Имам Тошибу из 88.,која има пиксел вишка на екрану,па кад још пробаш грубо да смањиш слику,онда људи испадну здепасти :))
Само једном смо га отварали,и то да га издувамо од прашине пумпом за бајс.
А од даљинца сам изгубио поклопац,па имам изолир траку на његовом месту :))

hahahaha pa brate, kakva priča! joooj kako si me nasmejao. odlično!

sjajno sjajno, ono, jel vata treći kanal?

@DunCara pitaj Ćiru nek' ti da predloge ....

Mnogo jadna defka, totalno neinventivna, samo vraća uspomenu na nesto sto danas ima vrednost ekvivalentnu bobu ali posle ispišavanja po istom a i matorci očito ne mogu da ti nađu neki normalan servis obzirom da svaki tv bace.

Za mene dovoljni razlozi da defka završi u kanti za đubre!