Prijava
 1.    

  Trampaculjiti

  Pričati u prazno, laditi usta, mlatiti praznu slamu... Jednom rečju trampaculjiti.
  Izraz postoji u srednjem Banatu, koristi se među starijima učestalo, nije izmišljen.

  Dešava se katkad, da sagovornik govori nešto iznevezano, iako je odličan trenutak da ćuti. Znate, to je onaj deo bleje kada svi zaćute, pogledaju ispred sebe, a onda se javi kretenčina koja im nirvanu prekine rečima:
  - Pročitao sam u novine da je neka žena sa bradom....

  Tu obično biva prekinut od strane nekog, jer je očigledno da bi današnja zdrava i normalna omladina, trebalo da ima bol u kurcu za navedenu perosnu.

  tišina... tek poneki trš označi trešenje cigare ili je neko ubio komarca.

  Đole - Alisa ga prima u pedu.
  ...
  Đole - Alisa ga prima na suvo u pedu!
  ...
  Đole - Alisa ga prima na suvo u pedu i kad uzmeš da ga...
  Sale - Ajde brate jebemu sto kurvi moldavskih u pedu! Znaš koliko me zabole, a i ostale zabole (Ostali: klimoglav) koliko ga i kako Alisa u zemlji sisa prima u pedu? Koji kurac nam sada trampaculjiš o jebenoj Alisi?
  Peca - Da brate! Ivana je prošla sad i lepo smo svi bili u nirvani, a ti nam trampaculjiš. Jel znaš ti da Alisa ima hepatitis abecedu u sebi, ne abecedu! Hepatitis glagoljicu!!! Nije ni čudo što ga prima u pedu, verovatno odnapred nije funkcionalna više. Pozelenela!
  Džoni - Koji ste moroni! Više trampaculjite od Đoleta! Ne mogu da gledam ko čovek kako devojke u letnjim haljinama volim šetaju parkom, a vi o boleštinama, gadarijama i okoždrljenim radojebarama! Mrš! Idem kući da nolajferišem.