Prijava
   

Transformers

Lik koji je smiren, pomalo povučen i nema stalnu potrebu da pije, ali kad ga u'vate bubice i odluči da konzumira malo alkohola, postaje osoba za poželeti u društvu.

Miloš: Lazo, jel' istina da se Mile zolja napio sinoć kod Đoke u kafani? Kažu da si ga ti odveo kući.
Laza: Brate, znači lik nije normalan. Ovako deluje k'o neki štreber, al' da vidiš kad ga Mare i ja naložismo da popije po dve ljute s nama, drugi čovek. K'o Brus Baner kad se pretvori u Hulka. Posle druge je platio celoj kafani jednu turu, nakon toga je popio još dva vinjaka i još malo one Đokine domaće brlje i više nije mog'o da stoji na nogama. Strpao ga ja na suvozačevo sedište, i 200 metara od kafane nas sačeka patrola, policajac nam dade signal onom njegovom neonkom da se zaustavimo, ja počeh da usporavam, a Mile odjednom poče da urla "Okreni kola, okreni kola!". Ja se mislim šta je sad jebote, a on meni k'o iz pičke: "Vidiš bre da nas Anakin Skajvoker čeka sa svetlosnom sabljom u ruci da nas pobije, jesi ti normalan, okreći se!".
Miloš: Haha, taj rad.

Komentari

Није курчина зато што ја први пут видим ту дефиницију.

Nije šija nego vrat. Uglavnom, reper je bila ona definicija. Ovo je samo promenjen primer, naslov, ali suština je ista. Dobrica vikendom postaje opasni partimanijak.

Само сам хтео да кажем да нисам плагијатор... А модератори ће да одлуче да ли ће да је оставе у животу или не.