Prijava
   

Treći brat

Nesrećnik iz društva na kojeg, što zbog slabog karaktera, što zbog naivnosti i neiskvarenosti (eventualno iskonske dobrote), spadne teret obavljanja svih dužnosti koje ostatak ekipe isprati češanjem muda u znak zadovoljstva što ne moraju da mrdaju svojom guzicom.

Prilasci ribama za drugim stolom, odlazak po cigare kad su svi pijani, odlazak po još alkohola, opet kad su svi ostali previše pijani ili ih boli kurac da ustanu, odlazak po hranu i slično. Kapirate poentu. Sve kvestovi tipa odlaska iza sedam mora i sedam gora, jurenje i jebanje sa aždajama po nekim vukojebinama tipa Šavnik, branje travčica za napitke kako bi se pojebala princeza i ostale zajebancije, koje po pravilu odrađuje najmlađi, treći brat iz bajki.

1: E, tebra... Alo, Ćomi! Aj skokni po pio. Aj, nemamo nešto para, al' daće ti ovi na crtu.

2: E, i uzmi meni cigare, isto na crtu. Aj, i neke grickalice vidi da završiš.

3: Eeeeee, breeeaaateeee, kad već...hik...ideš, pozvoni onoj mojoj na interfon, reci joj da je volim i da ću sutra da je... hik... zna ona! Čuvaj se starog njenog, prošli put me polio bokalom vode, hik! A braća nisu tu, večeras su izbacivači u onom novom šminkeraju. Hik. A ako nisu, šta da ti kažem, srećno, hehe.

4: I brateee, ako ima kakvih ribica usput sredi da se popnu ovamo, ovo ono, hehe. Šmeker si ti, pale se na vas dobrice, aj, hehe.

Ć: I'te u kurac majmunčine! Treba li neku vještiicu dizjebem usput? Da zakoljem koju aždaju i obrnem je koji put na ražnju, a? Jebite se vi malo, nisam vam ja treći brat!