Prijava
   

Trepni dvaput ako su te oteli

Poslednji vapaj da se, nekada razumna osoba kidnapovanog mozga čiji su nam stavovi bili bliski, vrati u normalu.

- Bro, ajmo u subotu na Blajvvoč. Biće žurka sa izborom za mis mokre maske!
- Dodžadž zvuči, hoću!
- Fala kurcu! Mesecima nismo nig...
- Jao, ne, čekaj!
- Šta je sad?
- Ipak ne mogu da idem, zaboravio sam da mi u subotu dolazi tašta i baš se radujem tome da ti iskreno kažem. Obećao sam da ću prirediti večeru. Spremam Bobo de Camarao, to su one pikantne škampe u gustom kokosovom umaku i jedva čekam da ih proba!
- Uh, brat moj, dosta mi je što sve žene koje pratim na mrežama vremenom, umesto bulje i sisa, počnu da fotkaju isključivo sadržaj tanjirčine, ali njima barem povremeno mogu da mrsim kose, pa mi stoga ne treba isto i od ortaka. Mada... ae ipak pre nego što te obrišem iz imenika i otpratim sa Instagrama, makar trepni dvaput ako su te oteli protiv tvoje volje.

Komentari

Nzm, dobro napisano svakako, ali previše klišea, počevši od samog naslova.

Na sajtu gde se definišu izmišljen, novi, ali i stari sleng, kao i izrazi koji se često upotrebljavaju, kako nešto može da bude kliše već u naslovu? Nisam primetio da je izraz ovde pribeležen dosad. Možda mi je zarđala pretraga?

Što se ostatka komentara tiče - razumem nedopadanje.

Ma mislio sam generalno, ne samo na sajtu, previše eksploatisan izraz i počeo je da mi ide na kurac. Ali što bi rekle ribe tokom nogiranja, it's not you, it's me XD

Jes vala izlizan izraz, mislio sam da ga neki ujdoman definise

neki ujdoman definise

:(

Паа... кад је била реч о сумњиво састављеном пару, лепог момка и комплементарне девојке, ова фраза се односила на отимача, а у овом случају на отетог. Усваја се у целини.