Prijava
   

Tri najstrašnije noćne more stanovnika Niša

1. Što u Niš nikad nije bio disko i što su svi pokušaji da se diskać otvori propadali godinama.

2. Da Grčka ne ukine konzulat u Nišu pa da se po vize ide u Beograd. (dugogodišnja noćna mora će valjda postati prošlost od Nove godine-Paralijo eve me!)

3. Sve pare odoše u Beograd! (možda je ovo trebalo staviti i pod jedan i dva).

Zbog velikog interesovanja i polemike dodajem još tri:

4. Da će kad odu na stranu, u Bg ili NS neko da se seti kako je Viki Miljković izjavila da je iz Niš pa će morati da dokazuju da nije (nije Viki al Pikse jeste a i Ljubiša Samardžić je iz Nišku Banju, to niste znali jel da, jel da?)

5. Da će ih zajebavaju kako u Niš ima samo dva padeža a u stvari ima četri.

6. Da će najebu u predstojećoj navalici prasećeg gripa jer su sve vakcine u Beograd.

Komentari

što Nišlije ne dođu po pare kad su u Beograd?

Beograd nadam se nije zbirna imenica za političku ološ?

pa ova defka i ne kaze da je to sto pise tako, nego naprotiv, ja ne forsiram taj stav nego ga malo ismevam, mislim...

a kao beograd se ne forsira... nemoj da se lazemo
sve se ulaze u bg... ok, stoji to da je 1/4 srbije beograd, ali sto je mnogo, mnogo je. a najtuznije je to sto i kada bude ostao beogradski pasaluk od ove zemlje, ja cu o5 zivetu u tom pasaluku, u kome ce se o5 forsirati beograd

hahaha... FANTASTIČNO!
Ovo drugo je zaista noćna mora. :)

pa forsiraju ga vaši zemljaci koji žive u njemu... ne ide to stanovnicima Beograda već u njihove gladne džepove, želim samo da se napravi ta razlika

Три најстрашније ноћне море модератора Вукајлије:
1. Поплављавање
2. оваквим
3. дефиницијама

slažem se, al ja sam bio prvi, ostali su poplava

Sto se tice diskoteka u Nisu trenutno postoje 2 krajnje solidne. Koliko znam u srpskom jeziku i dalje postoji 7 padeza, osim ako ti nisi u skorije vreme prisustvovao nekom tajnom samitu ISRPAVLJANJA KRIVIH DRINA NISKE GRAMATIKE pa si bolje obavesten od nas laika. Viki Miljkovic jeste, Piksi nije. On je iz Pasipoljane, nadomak Nisa. Sto se tice para, Beogradski pasaluk stvarno predstavlja nocnu moru. A sto se tice svinjskog gripa nije Nis toliki velegrad kao Beograd, nece nama trebati velike zalihe vakcina, nismo mi toliko bolesni...

Dečko be koj te dira? Da bi bio frajer moraš malo sebe da kritikuješ i na svoj račun da se šališ, ja sam najmanje dvaput veći Nišlija od tebe (verovatno sam duplo stariji, možda grešim), nemoj se primaš zemljak!

Evo ga Bratislav Tonić na RTSU, inače Nišlija, spiker u ARENI.

aj živeli

Pa sto ne kazes pobratime ;) OK je kad smo mi Nislije samokriticni, ali mnogo mrzim kad mi neko sa strane soli pamet o nedostacima rodnog grada. Nisam znao da si Meraklija. Ne bih sastavio predjasnji komentar :)

Najgore noćne more koje su mogle da se dese Niću ve' su se desile. Iz objektivnih razloga da ne bih bila izprozivana za diskriminaciju i netoleranciju neću da ih izložim ali će me svaki natural bor Nišlija razumeti.

Mislim da ovo pod jedan nije najtačnije, kažu ljudi da je postojao neki Disko 13

Jos nesto u vezi diska: pre puuuno godina, mislim oko 1984, bio je jedan ogroman disko za koji odgovorno tvrdim da je bio najbolji u Yu. Sifra: nismo mi stari, samo dugo pamtimo ;)

7. Sto Trg Kralja Milana i ceo onaj kolovoz izmedju njega i Pobedine, ponekad zatvore za neku glupu manifestaciju tipa Rolerijada ili miting SNS, a onda preusmere ionako "dobro" regulisan gradski saobracaj kroz Dusanovu...e to su muke, ubijes se trceci i jureci autobus.
Mada postoje i jos nuspojava.