Prijava
   

Trka u naoružanju

Prirodna ljudska potreba je da svoje želje i snove ostvaruju na različite načine, gde je i upotreba svake vrste naoružanja, ne samo dozvoljena, nego i poželjna.
Muški rod problemu pristupa iskreno i direktno, bez mnogo taktiziranja-što veće, to bolje i uz što veću galamu .
Oružje je izraz moći i sredtsvo za rešavanje nagomilanih problema, mora da se nosi, glanca, pokazuje, čisti. Uvek se koristi manje nego što su mogućnosti i želje. Stalno se raspravlja o kalibru, dužini cevi, pojedinačnoj i rafalnoj paljbi i još nekim performansma koje kod vlasnika bude čudne strasti.

Ženski rod se diskretno, kao i obično, izvukao iz trke u naouražanju i vešto pribegao svojim osvajanjima i ciljevima bez upotrebe oružja. Za ekstremne situacije izmišljen je damski pištolji, lako stane i u torbu i u ruku i - ubija. Neki ga zovu i dildo.

Komentari

Divlje macke su retke,ali ih ima.Isklucivo medju zenama.+

Ma i žene se trkaju u svojim oružjima, mada što kažeš diskretno... No, imam utisak da žena teško priznaje da je poražena od druge žene, u toj trci. Tu se razlikujemo.

@Duše, to bi bila def. o veštinama, a generalno tu def bih voleo da pročitam, a da je autorka dovoljno iskrena i precizna...;)
@drazo, lov na divlje macke je dobar samo ako je u'vaćena živa i ako posle 'oće da se igra...volim pume, a volim i tigrice...lavice su preterano dominantne(i u čoporu su), ali priroda ti je to...