Prijava
   

Trnova guzica

Utrnula guzica nakon nekoliko sati provedenih za kompom.

Komentari

svaka cast za defku, 70:0 :-) + i omilenja

Brkata,legendo!

Данке шун ми компањерос.

A u k****!!!!Stvarno ću da se obesim,pa ko će još da napiše defku dana :D

jos ti elektro i da se besimo svi...:))

Aj vi prvi,ja samo da kupim konopče :D

ja samo tetki da odnesem lek...:)

Ja necu nikad napisati,obecavam!Cak sam i onu sto je verovatno mogla da pobedi obrisao hahaha

ja sam je omiljenio...bas da pobedi..pa da se elektro besi..:)

i naravno,9 idiota se naslo sa mindzosima...

gde su mindzosi? sta su mindzosi? to neke veeelike mindze?

нисам ни ја никад написо дефиницију дана, а већ скоро годину дана сам овде :(

полако почињем да губим сваку наду...

Evo Mindža, ko za Mindža pita... :)
+

Je l' Mindža Boris Tadić?

rispekt za def! :)
plusčina ko burž dubai!

pitam se kakav um dade minus na ovakvu defku ?

Definicija dana? Ovo?

Kako je ovo uspelo da bude defka dana? Vukajlijo... Ode i ti u...

... nakon sati provedenih...kojih sati, koliko sati, čega sati????!!!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Хвала хвала, ај' сад ћу ја мало вас да коментаришем и оцењујем, да видим компетентне који су нашли мене да коментаришу. :) СКРОЗ је дефиниција дана, а ви сте обични немачи појма.

Sta k*njate, defka je super! :)))) + i fejvourite od mene :)))

ОВа дефиниција је доказ да треба мењати овај сајт.

Минус с највећим сладостаршем ти дајем и оргазмичким задовољством.и

Ова дефиниција је доказ да сам ја највећи краљ у универзуму. Е да су мени оргазми ко теби, не бих се нудила мушкарцима за паре...

najjače je što kad ja napišem ovako nešto, onda je to sranje isforsirano...no dobro
inače dobra je definicija po mojim merilima

Реално, ја сам увек говорила да је ова дефиниција срање (у коментарима горе сам била саркастична), баш зато што је комерцијална. И да није била дефиниција дана и да није скупила оволико поена, можда ми и не би била толико срање. Људи ме, бре, зајебавају за ову дефиницију :)
И ствар је у томе што ја имам једну овакву, а ти си развио читав стил са овим врћењем и извртањем речи. Могу сигурно 10 дневно оваквих да смислим.

Defka je sasvim ok. Jbg, u Vukajlijaškom duhu je. Strajo, na vrhu si, šta se ti pa buniš?

Mogu i ja 10 ali ja napišem jednu dnevno, ponekad nijednu. No stvar je u tome, što su mene ovakve definicije i privukle na sajt, zato volim da napišem takvog tipa definiciju, igre rečima i dvosmislenost, to je moj ukus.
Sad neko voli kvazisleng sastave i meni je to ok, ja ne mažem one koji pišu tako.

StrajaKg

Mogu i ja 10 ali ja napišem jednu dnevno, ponekad nijednu. No stvar je u tome, što su mene ovakve definicije i privukle na sajt, zato volim da napišem takvog tipa definiciju, igre rečima i dvosmislenost, to je moj ukus.
Sad neko voli kvazisleng sastave i meni je to ok, ja ne mažem one koji pišu tako.

Па добро, ја не напишем ниједну, ако ћу писати овакве, какве то везе има сад?
Није ствар у томе што је то твој укус. Ствар је што си ти први на основу тога што пишеш нешто што може свако да смисли. Крећем од себе, на пример.
Ти се стварно ниси никад запитао да ли треба да будеш испред Френкија, Блек Хола, Џимија кад они 10 твојих дефиниција ставе у једну? Знам, никад се ниси хвалио тиме ни курчио, ниси такав дечко, али ниси се ни бунио. И кад ти неко упути критику на конто квалитета твојих дефиниција ти то не умеш да прихватиш, не бришеш очигледне плагијате или дефиниције на које ти је указано зашто су неквалитетне, а буниш се и питаш кад ти их обришемо. Нити си напредовао у писању нешто посебно од своје прве дефиниције. А поред тога користиш све могуће и немогуће легалне начине да зарадиш још који плусић на оваква срањца. Ето, у томе је ствар, зато те људи критикују и често нападају. Зато што ти је кул да штанцањем оваквих дефиниција будеш први и неко ко у великој мери креира сајт.

Defka je sasvim ok. Jbg, u Vukajlijaškom duhu je. Strajo, na vrhu si, šta se ti pa buniš?

I ja kažem da je ok, ne bunim se, pravim neku paralelu.

Ти се стварно ниси никад запитао да ли треба да будеш испред Френкија, Блек Хола, Џимија кад они 10 твојих дефиниција ставе у једну?

Tamo piše "Poređaj autore po popularnosti". To je sve, ja nikada nisam napisao, niti rekao da sam najbolji. To znate dobro, a vidim da si i ti primetila.

I da dodam

они 10 твојих дефиниција ставе у једну?

Jedno vreme sam pisao te poredbene definicije, to više ne radim, a i nisam neki fan multiplih poređenja i ubacivanja šarolikih znanja iz opšte kulture, možda imam 10 takvih ukupno. A da pišem sve i svašta pišem a razlog je, volim da pišem, pre svega.

Океј, нисам ништа рекла за то, слажем се, али шта ћемо с овим твојим понашањем:

И кад ти неко упути критику на конто квалитета твојих дефиниција ти то не умеш да прихватиш, не бришеш очигледне плагијате или дефиниције на које ти је указано зашто су неквалитетне, а буниш се и питаш кад ти их обришемо. Нити си напредовао у писању нешто посебно од своје прве дефиниције. А поред тога користиш све могуће и немогуће легалне начине да зарадиш још који плусић на оваква срањца.

?
Мислим, не морамо ништа, ја ти само кажем због чега људи не воле твоје дефиниције и због чега те већина бољих аутора не поштује као аутора.
И многи аутори пре тебе су били први - МаријанаП, РД, Мотика, па никог од њих нису прозивали за дефиниције ко тебе.

Jedno vreme sam pisao te poredbene definicije, to više ne radim, a i nisam neki fan multiplih poređenja i ubacivanja šarolikih znanja iz opšte kulture, možda imam 10 takvih ukupno. A da pišem sve i svašta pišem a razlog je, volim da pišem, pre svega.

Нисам ни ја неки фан усиљених поређења која користе људи који то не умеју да раде јер су видели од Блек Хола и Френкија Делевре. Доживљавам трансфер блама. Џими има на пример скроз другачији стил, а одличан је. Чеву исто, пише скроз једноставно, а квалитетно, дефиниције му имају форму дефиниције. Објашњење израза, појма, иде у тело и испод концизан и луцидан пример. Енергија ни приближно тим поређењима и том шаблону ''одвалијо сам је ко трулу ламперију'', а опет пише скроз живописно за сваки појам који дефинише.
Већ сам ти објашњавала и образлагала квалитет оних дефиниција које су биле на оној Пекијевој теми, па кад смо гласали, никад не критикујем нешто у празно и без разлога :)

Dobro ali pazi, imali su i oni svoje "bubice" po onome što sam ja do sad provalio na osnovu vremena provedenog na sajtu. Tipa MarijanaP i čuveni plagijati, Motika i RD sa reklamama na četu, forumu, linkovanje, štancovanje viceva, izraza, 50 definicija dnevno pod izgovorom slenga itd. Jurnjava za brojem 1. To može svako, i sad kad ima 350 000 definicija na sajtu, lako je pisati sleng definicije od 3 reči u telu i 5,6 u primeru.
Što se kritike tiče, da ne citiram ovo tvoje iznad, jesi uhvatila nekada da sam svojim kritičarima rekao nešto, tipa "Nije tako, gledaj svoje, ja sam prvi, ja sam baja..." znaš da nikad nisam reagovao na kritike ni u komentarima ni na forumu. Da li sam ih prihvatio i da li ih prihvatam druga je stvar ali znaš dobro da se nisam bunio kao što ti kažeš. Što se brisanja očiglednih plagijata tiče, to je bila priča možda u početku, može i Luli da potvrdi da sam revnosniji po tom pitanju od skoro. A da pitam za brisanje, naravno da pitam, to je moje delo i zanima me šta je sa njima, a tražio sam da se vrate svega par puta, sahranjivane su mi i definicije dana pa nisu vraćene, znaš i ti. Za napredak u pisanju, to stoji, napredovao jesam, ne previše ali je činjenica da nisam baš loše ni počeo. A što se tiče sticanja pluseva, veruj mi, postoji mnoooogo načina da očas posla uvećam svoju popularnost, ali to ne radim, i to na veoma legalan način, bez rupa u pravilima sajta. Par puta sam bukvalno eksperimentisao i to mi je uzeto za zlo, jer su sve pretpostavke o mojim nazovi prevarama za popularnost (dupli nalozi, reklamiranje, rodbinski i drugarski odnosi, krađa fora sa drugih sajtova..) pali u vodu jer nisu bile zasnovane na realnim činjenicama. Tako da je, stojim pri tome, sve malo prenaduvano, ali dobro, nije mi drago ali šta da radim sad...zna se kome se prašta kome ne, kako na sajtu tako i u pravom životu.

Ја нећу да те подјебавам и боцкам подмукло, конкретно се ради о томе што ти глумиш жртву неких напада и неправде овде, а реално ич ниси квалитетан да се нађеш на месту на ком се налазиш. Ја сам, на пример, на заслуженом месту, можда сам малко прецењена и не би требало да сам на вишем, али то је зато што неко време не пишем па ми се гомилају незаслужени гласови, а стекла сам неки кредибилитет, шта ја знам.
Но небитно, бар једном месечно обишем себи неко старо говно од дефиниције чисто да бих оправдала просек и позицију. А неквалитетне глупости пишем са дуплог, јер ко што ти кажеш, волим да пишем.
Ти си први, оличење си неког квалитета за људе који први пут посете сајт, а ниси ни близу квалитета. Ја лично тражим од тебе само мало више самокритичности и све ће бити океј, нисам ни љубоморна нити ти завидим на поенима, не патим од плусића :) Само сам и превише пута била сведок тога да те неки доказани аутори критикују што се тиче квалитета, а ти ништа поводом тога да урадиш, нема никаквог помака.

Ok, uzeću ovo u obzir. Reme ima jedan post tamo na ktitor podforumu, mislim da je deo o meni prilično realan, to je i neki moj stav pa pročitaj ako već nisi.

ПА нормално да Страхиња гања плусеве, ,,на све легалне начине" али није лош аутор, што рече Блекхол у првих је 1000 сигурно.

Реално, ова деф. једе говно на сајту и иде на курац скором.

Питам се да ли била упола оволика дискусија да Страја није први. Да ли би вас онда било толико брига шта пише и како се понаша?

Наравно да не би, Јанковићу, читај шта пише.

meni trne kicma jer lezim dok kucam na ledjima

na šta se nekad dobijao plus...e kad se setim