Prijava
   

Trojanski konj

Prva NVO u istoriji sveta. Načinila je od Troje otvoreno društvo i time dala ideju Džordžu Sorošu kako da nazove svoju organizaciju sličnog principa delovanja. Tako je nastao Fond za otvoreno društvo koji baštini tradiciju lukavog Odisejevog plana pokoravanja neprijatelja iznutra.

Komentari

jedan od boljih hejtova čudesnog NVO sveta
+++

Direktore, verovao ili ne, ova defka je nastala kao posledica razgovora o tekstu koji si, čini mi se baš ti, linkovao na nekoj temi ovde, a koji govori o globalnom okviru autošovinizma kod Srba.

eto vidiš
a jeriha mrzi da čita
ko ga jebe ;D

najobicnija paranoja. NVO sektor je usmjeren na resavanje problema u drustvu, svaki iz oblasti svoje nadleznosti.

lukavo pani
ova izjava će ti doneti puno glasova nvo borkinja i gej aktivista u kampanji!

NVO nije samo LGBT, direktore. obrati malo paznju i na ove male ljude iz malih NVO koji se ne slikaju za novine i ne daju izjave za TV a cine da nam zivot bude bolji.

plus glasovi ruralnih omladinskih sekretara
genijalna kampanja +++

po tebi trenutno u srbiji nista nije dobro? osnuj NVO.

računaš i na glasove dijaspore?
na sve li misliš!

Pani, znaš dobro na koje NVO ja mislim, a ne sporim da postoje brojne dobronamerne i jako korisne organizacije. Znam ih nekoliko vrlo dobro. Samo što ja mislim da se one ne pojavljuju na tv ne zato što ne žele nego zato što ne mogu jer nisu zanimljive, nisu "na liniji". Pa neka sam i paranoičan.

ne kapiram, na koju kampanju mislis?

što me ne pita kod prvog vagona, a ne na kraj kompozije?

kapiram na koju NVO mislis, advokado, pise u definiciji, nijesam corav. o toj NVO ne znam dovoljno da bi mogao da.komentarisem. ali, direktorovo "NVO sveta" je dalo svemu sasvim drugaciju dimenziju.

ali, direktorovo "NVO sveta" je dalo svemu sasvim drugaciju dimenziju.

ne brini, sve se vratilo u normalnu dimenziju tvojom intervencijom

samo napominjem da nema potrebe za generalizacijom. osnivac sam vise NVO i ponosan na njihov rad.

Да ли си трол, шта ли си... Само једно морам да ти признам, ретко си фасцинантна појава, не само овде. Мали људи из малих НВО. Није ти добро, оснуј НВО. НВО је усмерен на решавање проблема у друштву... Јебо Урада, брате ти си скрипта!

čestitam ti na tome!
nadam se da tvoje (i ostalih osnivača i aktivista, naravno) zadovoljstvo dele i građani u lokalnim zajednicama u kojima implementirate projekte i realizujete aktivnosti
takođe, nadam se da ste na tragu samoodrživosti u često nemilosrdnom i često nedovoljno transparentnom segmentu finansiranja, velikom problemu trećeg sektora

o, razumijes se u problematiku, direktore :)

mogli bi zajedno aplicirati na nekom prekograničnom pozivu
fant je fant, al grant je grant
(wow, nije što je moje, al sacam mu jebo tatinu ženu)

FANT JE FANT, AL GRANT JE GRANT
hahahahahha
kaži