Prijava
   

Trolovanje

Sjajan izraz pokupljen negde sa interneta koji su mladi, sposobni, kreativni ljudi, koji misle svojom glavom, dakle uglavnom propali studenti, počeli da koriste i na ulici!

Trolovanje je, dakle, kako svi znaju, potpaljivanje, bacanje u vatru rasprave nekog za kog se zna da će da se primi na provokaciju. Recimo, neko każe kako je Vudi Alen do jaja, ti kaži daje obični seljak i plagijator, a i ružan je ko konj, a u stvari se slažeš sa njim ili ti potpuno puca kurac za Alena, ti onda troluješ.

Pa to postoji kod nas, od kad je sveta, kafane i veka. Koja je razlika? Razlika je u tome što žrtve matorih šereta nikad nisu znali šta im se dešava, da l' je šala da l' je zbilja, da l' je java da l' je san. Zajebancija je postojala radi zajebancije, i pre nego što je mlada intelektualna elita smislila oficijelni izraz.

Zaključak, trolovanje je podjebavanje nekog, osnova mu je dobro sakriveni sarkazam, i služi za podizanje samopouzdanja.

Posebno zanimljiva grupa trolova je podgrupa "loši trolovi". To su oni koji poentiraju nečim kao "brate, trolujem te, šta se primaš hehe". Oni su tako nazvani od iskusnih, pro - trolova, koji hoće da se distanciraju, sa svojim dr.Haus humorom, pokeraškom facom, perfektnom gramatikom i naslućujućim znanjem i inteligencijom koje suptilno provlače kroz rečenice. Dobra stvar kod obe grupe je ta što svaki od njih kada im neko skrene pažnju na to da su neduhoviti bolidi, misle da ih - troluje.

Komentari

on recima lola sakom kada primeti, hehe budalo glupa stoko!!!