Prijava
   

Tv kuvar

Radi se o onim fensi emizijama o kuvanju.
uzmete pomorandzu,oljustite je,sadrzaj bacite,a koru urolajte u brasno.zatim uzmete cokoladu za kuvanje,pomesate je sa sircetom i sve to izblendirate sa 300 grama svinjskog mesa.koru narandze urolanu u brasno napunite sadrzajem iz blendera.sluziti sa sladoledom i ljutim feferonama.ovo je jedno divno Turkmenistansko jelo.slatko-slano-gorko-toplo-hladno-budjavo-sveze jelo.da,umalo da zaboravim,morate imati i cvet biljke turatlgakukalasataganaba.ovo zanimljivu biljku mozete naci samo na madagaskaru.raste jednom godisnje i to se odmah razgrabi.u principu,ne mozete kuci ovo da napravite.recept ne morate zapisivati,poslacu vam ja dvd za 99 dolara.u sledecoj emisiji spremamo ajkulin testis sa dzemom od argentinske sljive.

Komentari

То сам ја пробао, само замениш наранџу и чоколаду трапистом, а уместо сладоледа и turatlgakukalasataganaba ставиш шампињоне. Фефеорни могу да остану. :)

Baš su mi išli na nerve ti 24 ...fazoni.
I tako dok se nisu najavili gosti baš u vreme iritatnte kuhinjske emisije. Rešim da im spremim neku psinu sa TV-a (gosti su bili iritatniji od emisije).
Da vidiš...dopalo mi se jelo, dopalo se i njima.

dobro je to, samo da imas sve sastojke.ja sam jednom pokusao,misleci da imam sve.na pola sam skapirao da mi pola sastojka fali :)