Prijava
   

Tvoj omiljeni bend

Najbolji bend. Miljama ispred ostalih po kvalitetu, produkciji, omotima albuma itd. Fredi Merkjuri je za pevača bebica, gitarista reže gitaru tako da mu se i Hendriks divi sa neba, basista tera i Stiva Harisa da klekne pred njega, a bubnjar lupa kao životinja. Pesme tog benda su orgazam za uši, neizmeran izvor osećanja - jednom rečju magija.

Ili ne. Ili se ti opasno tripuješ, misliš da ono što ti slušaš mora biti najbolje, a očigledno nije ni blizu toga. Ali ti ćeš to saznati kasno, ili možda nikad. Do tada si osuđen na nerviranje čim neko pomene da postoji neko bolji od tvog benda.

- Brate, al' sam nabavio najnoviji album Linkin Parka! Ma kad ti kažem, najjači bend na svetu. Ja mislim da niko ne može da im priđe, ne postoji bend tako moćan kao oni!
- O'ladi, tebra, kad ti kažem, ima milion puta boljih bendova. Jesi li ti uopšte obraćao pažnju na rok i metal sedamdesetih i osamdesetih - to su bile zlatne godine za muziku.
- Haha, ti mene zajebavaš?!
- Ne, brate. Blek Sabat, Led Cepelin, Kvin, Džudas Prajest, Ajron Mejden, Dio... Da ne nabrajam više, toliko legendi koje niko neće prevazići.
- Marš u pičku materinu seljačku šugavu i još svakakvu! Linkin Park je doneo revoluciju u svetu muzike!
- Kako ti kažeš, ja sam ti rekao realnost, pa ti vidi šta ćeš.
- 'Alo bre, majmune, šta se gubiš? Jao pa što se ja družim sa tobom kad ne poštuješ najbolje muzičare?! E pa nećemo više ovako, ja odo' zauvek!
- Okej. Srećan put.

Komentari

Dve reci: Blind Guardian ;)

''басиста тера и Стива Хариса да клекне пред њега'' чекај, чекај. Како Стив Харис да клекне сам пред собом. :) +

''басиста тера и Стива Хариса да клекне пред њега'' чекај, чекај. Како Стив Харис да клекне сам пред собом. :) +

Yea, Iron Maiden FTW! i moj omiljeni isto. :)

Moj omiljeni bend i jeste najbolji na svetu. Nisu komercijala i ne može svako da ih shvati ili razume a još manje oseti. Dve reči: Block Out. Znam da sam prepaljen njima, ali to nije ništa u odnosu na to koliko su dobri. Svi članovi su solidni osim gitariste. On unosi magiju u bend. Svira kao lud, piše genijalne tekstove i komponuje izuzetno složene kompozicije, a kao šlag na tortu - odlično peva.