Prijava
   

Ubijač fantazija

Osoba koja ide okolo sa iglom u ruci u bocka čarobne oblačiće verbalno iskazane mašte na kojima se kao Goku možemo odvesti do zemlje gde smo bogati, lepi, slavni i opušteni, uživamo i želimo da tu fantaziju podelimo sa svetom, ali avaj, ovaj zlikovac želi da nas totalno isključi svojim smrtonosnim bodljama samoproklamovane praktičnosti i dok smo mi svesni činjenice da je ovo ili ono, ali volimo da se vozimo na svom oblačiću i povedemo i druge tamo, oni žele da puknu oblačić i udave nas u svakodnevnici praktičnosti koja nije toliko komplikovana kad se malo makar pogleda iz druge perspektive.

-I tako zamisli kako je tek Peci i Miri što žive na 15. spratu i imaju najlepši pogled u gradu, a tek što imaju prostran stan, samo njih dvoje, kad jedan drugom dosadi mogu da se ne vide deset dana bez da se sretnu, imaju dva mokra čvora.... A tek mesečinu što vide, uf, sve puca od romantike.
-Da li si ti svesna da taj stan treba održavati, buđ im se vata, jer su na poslednjem spratu, ne mogu da je se otarase, sad ne znaju kako da prodaju taj stan, jer niko neće da im kupi za tu cenu...
-Aman, ženo, ja ne pričam o problemima materijalne prirode, ja govorim o lepoti izlaska i zalaska sunca svaki dan...
-Ali taj izlazak i zalazak košta, itd. itd, blabla bla truć.
-AH, sve ima svoje dve strane, ali, pusti me makar u mislima da odlutam od kapitalizma sveprokletog. Ghhhh, odoh da sedim i ćutim i maštam, bez upadica.
-Nego ček, stani, dođi da porazgovaramo o dokumentima koja bi trebalo da nabavimo za....
-:krvari i umire u agoniji papirologičnosti:

Komentari

познајем овакве и презирем исте +

E ovo ti je onaj crtani kad onaj iglasti buši ono selo balona

Btw ti baš voliš čarobne oblačiće

E, to, na to sam mislila dok sam pisala :)
Obožavam, da se primetiti da sam na strani tragičnog lika. :P

Mi iz Sindikata Oblačića smo srećni što nas se neko sjetio!

+ i *

Nešto mi ne ide onaj crtani i goku, veliki raspon

To ti se zove nadrealizam. Kad spojiš nespojivo. I time šokiraš javnost.
Ustvari, to je kao Mumi, kad su leteli na čarobnim oblacima iz šešira i onda su ti oblaci nestali, a iz šešira se pojavila neka biljka i naselila kuću, a iselila mumijeve. I posle je došao čarobnjak po svoj šešir. I svi srećni na kraju, imali su drva za potpalu.

познајем овакве и презирем исте

+1

e ubij me ako sam razumeo čiji je šešir oblaci mumiji i tek ova drva za potpalu na kraju osim ako ta biljka njie postala drvo neko pa su je isekli

То и није за да се разуме. Све лепо пише у упутству:

To ti se zove nadrealizam. Kad spojiš nespojivo. I time šokiraš javnost.

Тај сам и поштујем исте. Лолололо
+++