Prijava
  1.    

    Ucenje naglas

    Imati cimera koji uči naglas je otprilike isto kao i da vam konstantno buše u zgradi usred svakog ispitnog roka. Nema šanse da opušteno rešavate test na fejsbuku a kamoli da razmišljate ili radite nešto svrsishodno. Naravno, ove ljudi boli kurac za to jer je to njihov metod još od malih nogu, tako su učili i zadatke iz matematike, logiku, pismeni iz srpskog i dvokorak, tako će učiti dok su živi.
    Suština ove metode je u tome da se iz procesa učenja izdvoje sve suvišne faze - upoznavanje, razumevanje, usvajanje gradiva i da se odmah pristupi čistoj reprodukciji, nešto kao narezivanje diska. Međutim, kako mu mozak u ovoj analogiji dođe nešto kao rewritable disk, onda su oštećenja i bagovi sasvim razumljivi.

    ...bla, bla bla,....većina biblijskih naučnika drži da su dela koja opisuju Isusov život izvorno prenošena usmenim predanjem, i da su napisana tek nekoliko decenija nakon Isusovog raspeća. Najraniji, do danas sačuvani, tekstovi vezani za Isusa su Pavlova pisma, koja datiraju od polovine prvog veka PRE HRISTA.... bla, bla...