Prijava
   

Učestvovaće i nekada velika zvezda...

Vrhunac večeri klasične ruralne zabave s hektolitrima piva i domaće rakije. Momanat koji predstavlja dokaz "para vrti gde burgija neće" fraze, iako je sam ambijent ne tako davno predstavljao crvenu liniju koja se nikad i ni po kojim uslovima preći neće. Kao takav, ambijent mora imati zvezdu koja će pokazati koliko je prosečan srpski estradni ili bilo koji drugi menadžer bitan i relevantan.

Iako je nekad bilo u zenitu i predstavljala sam vrh svoje branše, zvezda je nisko pala. Status nekada izgrađen došao je do nivoa seoskih igara u Mrčajevcima i pratećeg izvođača na sporednoj bini Guče. Kristal i šampanjac zamenjen je domaćom rakijom, ali ipak dedinom đuture 20 godina starom.

- Došli smo do vrhunca večeri. Nakon predstavljanja poslednjeg Cecinog albuma, večeras i samo za Vas u Čačku na ovogodišnjoj dodeli Oskara popularnosti, jedna i jedina - Samanta Foks. Pozdravimo je jednim aplauzom! :minut čekanja:
Samanta Foks! Javljaju mi iz režije da Samanta ima malih problema oko ovih stepenica koje vode do bine, uskoro će nam se pridružiti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

- Gospodine Šotra, u pretprodukciji je nova ekranizacije hit romana Mir-Jam pod nazivom "Izdanci Šumadije". Šta nam možete reći o ulogama i likovima?
- Mogu reći da će ovo biti jedna od najboljih serija snimljenih na ovim našim podnebljima. Takođe, mogu vam reći da ćemo imati i nekoliko holivudskih imena u glavnim ulogama. Pored glumačke legende u vidu Armana Asantea, jednu od glavnih uloga imaće i Rej Liota, koga lično smatram jednim od najboljih glumaca srednje generacije. A što se tiče glavne ženske uloge, još uvek pregovaramo sa Bruk Šilds.

Komentari

Efektno, baš.

Obrni, okreni, oni su zvezde večeri.

Jebote da, al' je Samanta propala kad je došla ovde d aje pijani Velja drpa za balone.
+

Mnogo si udario na Zapadnu Srbiju. Te Kosjerić, te Čačak, ima da prikupim YeahBatcha, svašta će da bidne!
lololo
+

Wild West je uvek bio inspirativan.

Pročitao iz off-a, sad ocenih. Bravo, čovek!

Može i Miki Rurk, mada se on vratio u kolotečinu. Npr. negativca može glumiti Rutger Hauer, pošto je i on u kurcu, a bio je faca.

Odlična defka! +
Д → T

предпродукцији

Луксе :*
Исправио сам. Мада, и даље нисам сигуран кај иде, али свеједно сам те послушао.

Kako Učitelju Erotičaru svi veruju, lolo

Ide jednačenje, nema da brineš.

ПоТписати, јес' вала. Луксаро :*