Ući u seriju

јебач пресретач 2016-04-20 22:00:28 +0000

Нанизати, било противнике, било успехе, притом поштујући процедуру нисмо род - снажно кад је важно. Јен-два-три-четир, опала, ето глатке транзиције из епизодне улоге у пресудан фактор на терену. Фибоначи - поносан је.

Кошарка је, јасно, примарно поднебље овог сленга, али његова применљивост је врло широка и у свакодневици - јер и живот је пун изазова, на црту се углавном мора изаћи. Ту су битни искуство и срећа, међутим, када се једном налепи комбо, рука се сама намешта, неком вишом силом прилике успоставља се константа и шанса за преки крај низа све је блеђа. Уосталом, што је серија дужа, утолико је и сигурнија, истрајнија, тако нам казује златно правило поретка свемира и латиноамеричке В продукције. А и није џабе оно гесло да Фортуна прати храбре.
Курва је до душе.

- Бугија среташ ли?
- Ма никако, пустио је лик корење у Норвешкој, нема ништа од тога.
- Е? Откуд тамо?
- Чујем шатро баштованише, као, вртлар и то, уствари опслужује изанђале буржујке по кућама. Паре само пљуште, а он од парцеле до парцеле.
- Ушао у серију лик.
- Буквално.

--------------------------------------------------------------------

- Мићићка, хајде да те частим, ево ти једна мршава четворка, да засенимо ове три тројчице. Шта кажеш, хм? Па ко зна, можда се мало извучеш на полугођу хехе.
- Немојте професоре, хвала вам, али баш сам ушла у серију некако, осладиле ми се тројке.
- Па не, ја не могу...

13
30 : 3
  1. Odlično kopanje. Odlična definicija.

  2. Jebač presreće, standarno. +

  3. Ajoj kakav drugi primeeer +++

  4. Јебе па пресреће да опет јебе и пресреће!

  5. Дојајно у комплету, фест!

  6. Хвала људи, јебач - пресретан је

  7. Vrtlar..... Mrzim tu reč! xd
    +

  8. Јебач- пресретен је

  9. може и тако, није преша

  10. Дефка ти је зекстра види се да је писано лагано без цимања ко од шале и тое то роки. Неаш ти ту шта. Сплу и даруј што чешће ваки квалити овој паганској жгадији.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.