Prijava
   

Udaja

Primarni životni cilj osobe ženskog pola kojoj usavršavanje, obrazovanje i proširivanje vidika i pogleda na svet predstavlja totalno nepotrebne stvari koje su zaslužne za belu kugu. Stavivši na jedan tas vage osnivanje sopstvene porodice iako je još maloletnica, a na drugi sve ostalo, prvi tas je vrtoglavo prevagnuo.

Poriv za izlascima i provodom je bio zadovoljen kada je ispunjen prvi zadatak za ispunjenje životne želje, pronalazak đuvegije, najčešće nesrećnika skromnog intelektualnog nivoa koji radi kao fizikalac i jedva preživljava. Ovaj specifični soj ženskog pola u školu ide jer mora i nije zainteresovan za išta više od srednje frizerske, koja je predmet interesovanja isključivo zbog toga jer se brzo završava. Feministkinje i školovane samostalne žene su po njenom mišljenju budale.

Njoj emancipovanost nije jača strana, sa depilatorom se ne druži i vrhunac dana joj je ispijanje kafe sa svojom mamom. Poznata po tome što nekoliko godina nakon udaje bude kao njiva, i ne zatrduni jer se momak zaneo, nego zato što želi.

- Kakva je ona Markova sestra?
- Ma ludo, čoveče, nema ni 16, a već bi da se uda!
- Da nije malo rano?
- Čik probaj da joj objasniš.

Komentari

Frizerskom si ub'o suštinu lololo
+

Poznajem dve takve i idu u tu školu, to su istinite činjenice. :)