Prijava
   

Udav

Onaj ortak koji najviše priča. Koji uvek ima šta da kaže, šta da prokomentariše, i uvek novu temu koja nema nikakve veze sa onom prošlom, ali o njoj može do sutra da priča. A za sutra, smisliće već nešto novo. Taman kad pomisliš da je zaćutao i obradovano se nasmeješ, shvatiš da je samo uzimao zalihe vazduha za novo dvadesetominutno izlaganje o situacijama u Peruu za vreme Drugog svetskog rata.
Odlikuje ga uzrečica: Kad smo već kod toga.

-I kažem ti ja, nije dovoljno bilo samo da potpukovnik tog korpusa potpiše ugovor, već i njegov nadređeni, što je stvorilo dodatne probleme u okrugu Lime. Kad smo već kod Perua, znaš naravno, da su tu živele Inke. E njih su Španci uništili potpuno. Kad smo već kod Španaca, gledao sam tekmu, brate, pokidali su nas! Onaj Gasol nije normalan! On igra u Lejkersima, koji su, naravno, iz Los Anđelesa. Kad smo već kod Los Anđelesa, tamo je neko vreme živeo Bekam, dok je igrao u Galaksiju. Kad smo već kod fudbala, kakav fudbal igra Barselona, ti ljudi nisu normalni! Kad smo već kod Barselone, onaj Mesi je čovek lud, nenadjebiv, pokorio ih je sve! Znaš, naravno, on je Argentinac, vidi se pomalo taj južnoamerički mentalitet..:zaćuti:

-:obradovano se nasmejem, jer najzad je stao:

-...kad smo već kod Južne Amerike, znaš li ti kakav se haos dešavao u Peruu prilikom Drugog svetskog rata, i sukoba između vodećih partija..