Prijava
   

Udriti pješaka

Iako bi zdravorazumski bilo za pretpostaviti da se radi o onome najočitijem, ova je defka još jedna u nizu koja u sebi sadrži konotativno značenje (ovo se referira na tebe Boljo da mi sa svojim komentarom ne bi minira defku).
Riječ je o prijetnji koja će se obistiniti ukoliko osoba koju prevozite ne prestane sa svojim upadicama, odnosno sitničavim prigovorima o vašoj vožnji jer se ta osoba ponaša kao, tobože, vozač F1.
Takvoj osobi ćete pokazati izlaz iz vozila i poželjeti joj da se nauživa svježeg zraka dok udara pješaka.

Prvi put vodim svoje sa treninga (relativno svježe položio i još nemam svoj auto pa povremeno vozim).
Genijalac kojeg zadnjeg kupimo je naravno zakasnio i umjesto da se pokrije ušima, on počinje mudrovati ili kako bi on rekao, daje konstruktivnu kritiku.
Ograničenje 90, vozim 80 u četvrtoj (Toyota Corolla karavan; znači vozim kapsil koliko je auto velik), on podrugljivo savjetuje da "savladam" 5 brzinu da ne treba da se bojim. Istovremeno, on nema na umu da bi mogao dobiti čestitku od Mupa za doprinos prometu jer je u blizini radar.
Brza cesta, stao sa strane na proširenje i govorim mu da udari pješaka.
Naravno, počne kumiti, da je ovo sve bila šala, da svaki put se to novome napravi jer se simulira stresna situacija i ostale gluparije jer je umrlo govno u njemu.
Nakon toga, u miru vozim kao da nikoga nema u autu.

Komentari

Simpatično mi što si me pomenuo tako da splu +
Inače ne sviđa mi se jebiga

Cijenio bih te više da si minus lupio. Imaš jos šanse sa kojeg duplog.

Dobra je zamisao, nije bas sjajno izvedeno ali plus svakako +

Ja cu mesto Cice da ti fuljnem -