Prijava
   

Ufrčio se

Osoba sa kojom jedva da komuniciraš iz čista mira krene da te bombarduje porukama u fazonu započinjanja komunikacije koja će dovesti do toga da ti zatraži neka skripta, odgovore na pitanja, svesku da kopira lekcije i sl. Kolika mu je frka vidi se iz upornosti te osobe pomnoženo sa stepenom vašeg nedruženja.

- Miloš mi čestitao Novu godinu pre neki dan. Ništa mu nisam odgovorila, posle me zvao, nisam se javila.
- On ti čestitao?? ... Sto posto mu nešto treba!
- Sinoć mi je poslao poruku: "E, spavaš li?" a jutros se budim, stigla mi poruka od njega: "Eeeej, gde si? Šta radiš?"
- O.o ala se ufrčio!

Komentari

ufrčiti znači naljutiti se

Неки људи користе тај израз у значењу горе наведеном, не разумем у чему је проблем. Сваки крај Србије користи неки свој жаргон са својим значењима.

Забога. Видела сам то и нисам разумела, у мом крају се овај израз користи за људе који су у превеликој фрци а не за некога ко се наљутио. Да ме гњавиш зато што сам плагирала дефиницију, разумела бих те, али заиста не видим шта хоћеш.

samo iznosim činjenice. prema skoru možeš da vidiš kako sam ocijenio. dobrodošla na sajt :)

Видим, 5:1 ти си тај који је ставио минус. Да ти кажем ја једну чињеницу, људи из Ваљева и Београда неке речи користе у потпуно различитим значењима. Да не причам колика је разлика у семантици у случају Врањанца и Суботичанина. У сваком случају, сада постоје две дефиниције за један појам и различите су, показују богатство нашег језика. И даље не видим у чему је твој проблем.. Не треба ми добродошлица, овде сам већ дуже време.

nije, moj plus je bio prvi. ali ok, pozdrav.

Не треба ми добродошлица, овде сам већ дуже време.

А то ниси морала да кажеш, сад нас занима ко си.... кекекке

Не знам ја то, овде не стижу нотификације као на фејсу па да знам ко је лајковао.. По твом ставу сам помислила да си дао минус, извини.

А за радознале... Останите радознали..

E dje ste, što ima, što se čini ...
Ouvaj, ja koristim "ufrčiti" kad se neko prepane, takva priča neka .. Ono kao strah i to .. Pojma nemam, i mi podgoričani smo neka posebna vrsta naroda .. Ajd uzdravlje :)

Ето.. Напиши и ти дефиницију :) да знамо шта значи кад се Подгоричанин уфрчи :)

Jok, piši ti slobodno ... :D
Mi se ne ufrčimo nikad, mudat smo narod :D

А за радознале... Останите радознали..

Хахаха, сазнаће се брзо не брини.

Ај па ми јави ко сам :)

Žurka ovde, ja izraz i ne koristim, a delovalo mi solidno pa sam dao plus.

Ај па ми јави ко сам :)

Опрости, мало нећу бити господин, ал ми ниси битна. Бар не још увек. Можда си била у прошлом животу, ал то је твоја ствар ако нећеш да имаш везе са прошлим животом.