Prijava
   

Ugledna dama

Slično kao ona moja Neotvorena Knjiga al opet malo drugačije.
Ovo je tip ribe koja tripuje nezamislivu inteligenciju i neki uspeh u životu šta znam. Zapravo se pomuče da nauče nešto/završe neki faks i nađu kolko tolko solidan posao. E onda njima karijera postaje svetinja a svi su go kurac oko nje. Pokušava da se oblači u nekom korpo/polukorporativnom stilu iako uvek izgleda kao komplet smeće i kao nešto što prosi za paklu cigara u Bugarskoj. To su one likuše što pričaju kao voditelji s rtsa onako strogo sve gramatički jer konta da izgleda pametnije.
Ona zna sve ona je prešla igricu ona je bez emocija i osećanja i samo vidi svoj uspeh moš misliti. Svaki dan joj dođe na isto jel jelte živi u tolikoj nekoj iluziji veličine da ona od svog svetog šablona ne sme da odstupi ni milimetar.... E to važi dok ne nalete na nekog nesrećnika ili nesrećnicu(ne gadi se ta na pičku ne boj se) i onda kreću da tu osobu tretiraju kao komplet igračku jer ona je veličina i gospođa, ti si sranje. Onda se budi njihova promiskuitetna trula ličnost duboka kao wc šolja i naravno često su zavisnici od neke muke, da bi im pomoglo da iznesu takav stil života. Ako imaju partnera, varaće ga iza leđa, ako nemaju naći će, ima vremena. Sve u tajnosti naravno, skupa je to dama, diskrecija je bitna.. Ništa njoj neće upropastiti reputaciju... U glavnom s posla na poso s kurca na kurac s droge na drogu da prostite. Tužno bezlično jedno biće.Završi kao slupana oronula olupina od osobe zaglavljena u braku s čovekom koga mrzi, ode joj štitna žlezda i polako trune i muž je bije.. To je otprilike to. Ko o čemu ja o ribama al šta da radim kad mi leži taj tumor na srcu.. Prave vrednosti umiru iz dana u dan pa ako ništa drugo nek se makar kenja o tome.

Komentari

Уреду је све, и начелни опис, и плус, и тако то, само, пријатељу:

To su one likuše što pričaju kao voditelji s rtsa onako strogo sve gramatički

Ја, додуше, памтим кад су на телевизији говорили тако, али то је одавно баш много давно прошло време. Овако како си написао, испада као да мислиш на данашње водитеље.

Začaurena budala ne skreće pažnju. Ali budala koja je "radila na sebi" i poskočila sa slabog oslonca, e...to si baš lepo opisao.