Prijava · Registracija
15 : 5
16 em plus     16 em minus
16 : 5
15 : 6

Ukrutiti oči

Jasno dati do znanja sagovorniku, da nisi opipljiv više, osećaji su ti nestali, jebe ti se za sve izgovore, pretrpeo si težak nervni slom i to se mora osloboditi iz tebe. U tom trenutku doživotna predstavlja nagradno putovanje na koje ćeš krenuti čim sitno seckanog protivnika zasoliš i promešaš.

Spajdersoliterka: Produžite da Vas zamolim!!! Na rad ćete doći opet kada odete na Savski Venac, donesete venčani list vašeg dede, ali pre toga da izvadite u Crnoj Gori dokaz da nema imovinu koja se vodi na njega, dokaz da je preminuo i i podatke o njegovim sinovima i kćerima koji su zakonski naslednici, odnosno njihovim suprugama ukoliko neki nije živ od njih. Izvod iz penzionog osiguranja , naravno ono što ti sada nisam rekla reći ću ti sledećih puta kada budeš dolazio, a sad produži.
Temeljko krvavih oči: Ali gospođo, ja neću tu kolibu iz vojvodine, ona vredi 280 eura, eto poklanjam je vama, ja samo hoću dostojno da saranim starog, a naslednika nema, jer sam sinoć zapalio stan svi su se bili nešto skupili, smatali oko para za sanduk, ja reko imam nekih pesto dindži u džep a benzinska blizu pa da ih uložim jedinstveno.Razumete?! Ni dugmića nema, razumeš?
2017 godina vrhovno tužilaštvo Srbije:
Danas je gospodin Šarić izneo svoju odbranu o pranju novca, poziva se na Guvernerku koja je igrom slučaja stavila paragraf pre dvadeset godina, koji jasno potvrđuje da je gospodin u mladosti njoj ucveljenoj bez muža uručio ključeve stana na poklon, a za uzvrat zaposeo kancelarije mupa.Naravno stan je preuređen i to je sve što sada poseduje u imovinskom kartonu, zubi i friz su jedina zarada od bavljenja politikom, između ostalog je zaključila na novinarsku opasku.

.....................................
Pajčin: I tako, ja plaknula mindžu i reko da snjom nešto stisnem kad eto njega...
Sveti Pero: I šta bi sele mila?
Pajčin: Uđe on, ukrutio oči ko lud.znala sam šta sledi, i pobegla.
Sveti Pero: Zajebavaš, vi srbi ne umirete, narod tamo ne vjruje za smrt. Prvo se pričalo živ Arkan, pa Sloba, posle i Toše, al za tebe nisam znao jebo te.
Pajčin:Čuš, pa evo me sa Slobom igram bilijar, došli mu neki drugari i Arkan pa karambol rasturaju.,Nego neće ovi iz Kurira zbog Cece da pričaju pa se misli da sam mrtva razumeš?
Sveti pero: I šta kažeš ukrutio oči?Vi srbi imate zajrban pogled, probiste mi ekran čitajući.

Komentari

Thumb 21077718 1702073979825620 3016636508694037191 n
16 em cross

celtic

Drugi primjer jasno pokazuje da su vikendom e i r jako blizu na tastaturi
+ i *

Thumb images
16 em cross

masonerija

Pa ja to zbog ekranA, ili arkana, ili arkade.kako gid okreneš zavere nam rade.ne ne,rokade...