Prijava
   

Ultimativna štekara

Osoba koja ne preza ni od najbesmislenijeg izgovora samo da izbegne da otvori novčanik. Poslednjih godina javlja se ovaj ultimativni tip, čiji je nastanak podpomognut neviđenim množenjem pojave sponzoruša. Sada imaju fenomenalan izgovor da štede još strastvenije nego ranije.

-Pa, srećan rođendan! A umesto poklona, vodim te na sladoled!
-Stvarno...?
-Što, ti bi rađe poklon?! Pa, šta si ti-sponzoruša?!!! Daj, ogadile ste mi ženski rod! Samo tražite bre nešto..Odakle??? Sad i poklon, sledeće ćeš da tražiš da te ja vodim na letovanje i da ti kupim džip...
-Dobro, bre!!! Zabole me za poklon, batali priču, 'ajmo negde na piće..
-A sad i piće pored sladoleda na ovakve cene?? Uuu, mala, pa ti si se zajebala, ja nisam sponzor..

Upozorenje: Dijalog je baziran na stvarnom događaju.

Komentari

Ako tu osobu "zabole" za poklon, zasto ga je u pocetku otvoreno trazila, cist materijalizam, ne volim tebe nego tvoj novcanik...

Imas plus, ali ima i mnooogooo boljih primera ;)

Ma, sponzoruša bre najgora! Sreća pa je čovek provalio na vreme..Još bi verovatno i sledeće i svake naredne godine tražila poklon... Čista sreća da se brzo odala..

Decko jeste skrtica, to stoji, mada i devojka deli deo krivice, otvoreno trazi poklon, pokazujuci da je vise zanima materijalno.

Zar nije red pokloniti nekom nesto za rodj hahahha :)

Mozda je spremio nesto za kasnije, mozda je imao neko iznenadjenje, ali da ovako otvoreno pita :"A poklon?" bi iznerviralo dosta osoba.

Pošto nisam bila prisutna, ne znam kako su došli do poente da poklona nema. Definitivno. Ni sada, ni kasnije, ni nikada. I da je ona sponzoruša jer ga očekuje. Odabrala sam ovaj primer njegovog štekarstva jer je meni bio najmoćniji, a naravno da se manifesrovao i svakog drugog dana u mnogo drugih oblika.
I nije poenta u rođendanskom poklonu nego u novom izgovoru za štekarenje. Takvima samo još branioci fale:)

Otvoreno trazi poklon...pa dobije otvoreni prelom:)) Sala naravno...lik skrtari...ali ni te riba nije mutava cim trazi poklon na keca...idealan su spoj :)

Evo, usledila je izmena. Nadam se da je sada stvar jasnija.