Prijava
   

Ultra momenat u američkim sportskim borilištima

To je momenat kada vidite 15 debeloguzana kako mašu nekakvim papirnim barjacima koje su dobili uz coca-colu. Vođa američkih ultrasa je veći stepen od ovde navedenih, on nosi 2 limenke piva na glavi ali ima cevčice pomoću kojih pije to pivo.

Hool momenat je kada isti ovakav navijač gostujuće ekipe ni kriv ni dužan, jer jelte nije znao, sedne među domaće tifoze koji se bave vožnjom kamiona pa dobije batine.

Treba li napomenti da se prosečna srpska navijačka grupa koja prati srpskoligaša čuje glasnije od 15.000 kauboja u hali ili gde već.

Go go Spurs pam pam pam
Difens, Difens

Uporediti slike!

Definicija je delom plagijat.

Komentari

Haha, odlicno Necro, bas sam pre neki dan gledao NBA tekmu gde se nekoliko hiljada ljudi ponasa i navija bas kao sto si opisao. E ti Amerikanci, ne znaju oni sta je navijanje. :))

Elem, od mene +++++

cekam da @talentovano_glup da svoje misljenje

Ma apsolutno...
Potpuno debilno američko navijanje... Oni ne shvataju da je to neizmerno važno. To je ceo život.
To što par likova koji pojedinačno zarađuju više nego cele tribine zajedno igrajući jednu igru, daje više značenja u životu "navijača" nego sve štu su ikad učinili.
To što oni pobede imaš osećaj da si i ti pobedio, to što oni izgube, imaš osećaj da si i ti izgubio. Ali kako god da se utakmica završi, igrači posle idu mercedesima kući, da jebu svoje manekenke, a navijači se vraćaju gsp-om u svoje ćumeze.
Izvini ako gledam samo svoje uspehe, ne dičim se tuđim. A utakmica mi je zabava, a ne smisao života.