Prijava
   

Ultrakreativni lazov

Tip koji vam stalno prica neverovatne avanture ciji je on bio glavni akter, premda vi nikad niste bili njihov svedok ili ucesnik.Slusajuci te bajke uglavnom sirite oci u neverici iako prevashodno ne verujete svojim usima.

Ultrakerativni:„E znas da se juce desila pljacka u Bulevaru.Bio lep dan,ja se setam, kad lopuza izlete iz menjacnice i sekund pre nego sto je proleteo pored mene,ja kulturno izbacim nogu i on se propisno prospe na beton sa sve dzakom punim hiljada evra.Murija odmah stigla.Pandur koji mi je uzimao izjavu bio bre mnogo drzak iako sam ispao heroj dana.
Ja: „I sta si mu ti rekao?“(unapred znas da mu je nesto odbrusio)
Ultrakerativni: „Ma nista,najebao sam mu se keve ko nikom do tada.Nije ni pisnuo.Cuo sam da od tada samo patrolira ulicama.Hehehe...“

Komentari

Ih, nije to ništa- zamisli ovo: "Zaronim ti ja u Ibar, kad tamo fića. Ja uđem, prespojim žice- a on upali! I ja ti ga tako isteram na obalu!"

Ahahahha, jesi luda Mrs. :D

Ozbiljno, lik je to pričao kao dobar dan. I kako je čuvao neka jaja na radijatoru, pa su ona zapala iza, i, pošto su bila izložena toploti, iz njih su se izlegli pilići, ahahahahahahahahhaha!

E kakve ti sve ljude srećeš... :D