Prijava
   

Unajmljena bakuta

Tip starije ženske sobe ( 50 + ) koja sa štapom i cegerima vreba i pokušava da spreči neiskusnog i napetog vozača da položi vožnju. Često ih možete videti kako se zaleću iz obližnje prodavnice ili nekog drugog šteka iskakajući na kolovoz baš u trenutku kada "kola sa slovom L" prolaze pored pešačkog prelaza ili kroz raskrsnicu.

- Brate jesi položio?
- Ma ništa me ne pitaj ... iskočila mi neka baba bukvalno iza točka parkiranog automobila i ja na kočnicu vamo tamo i kaže pandur: "Pao si sine!"
- E šteta... to je bila neka unajmljena bakuta sto posto!

Komentari

Мамицу им плаћеничку, и мене су оборили! +++

Starija zenska osoba od 50 godina? Hahahah... A koliko ti imas, tlines? :))) +

@ Buksnetina - Ima nas brda koji smo zbog babe pali :D

@ MalaMu - Nemam tlines, nisam baš toliko "mawi" :D

Pička im materina, mene na časovima štrecale tako, ali na polaganju sreća nisu iskakale... Mada se jedna nameračila da pređe, te ja gas, i proletih prije nego što je došla na pješački... +

hm, ja bi zgazio govedo kad vec padas pa padas :D

Ej breee.. Mene je zeznula, krenula da predje i stoji na sredini i na kraju se vrati nazad, ja krenem, ona se okrene a ja vec prosao i zbog toga me obore. +

Sirotica, nije namerno.

Brate, mene smecarski kamio zajebao...prokleo sam sve radnike komunalnog preduzeca

i ja sam pala zbog jedne ;)))

jel jedino ja vidim da pise soba umesto osoba? o.O

Odkad

pandur

je osoba pred kojom polažeš ?

Jao,umalo da me zajebe baba,ali sam polozila!Ogroman + za def!

Ma mater im, jos nisam kod polaganja, al' jedna bakuta pre par casova stala na ivicnjak, i ja idem 40 metra, baba stoji nigde nikog osim nje, dajem gas da prodjem i ona na 5 metra od mene krene da prelazi, al' smo se poklonili i instruktor i ja, a onda joj se nacestitali nove godine.

Kada sam polagao, jedan lik pre mene je zgazio jednu takvu bakutu, eej, ZGAZIO! Ali, jebi ga, nije ubio.

meni se desilo jednom na obuci kad sam vozio neka bakuta sisla sa bicikla i stala na sred puta i to odmah iza krivine jbt i moj instruktor kaze kaze da otvorim prozor i onda joj on kaze "zeno bjezi odatle zgazice te neko!" a ona nas gleda zbunjeno, ono u fazonu "sta je bilo djeco, je li sa vama sve u redu?"

ja znam za onu "zajeb'o me bicklista.. " *roll eyes*