Prijava
   

"Univerzalni" lik

Lik koga svi znaju, a niko ne zna ništa o njemu.
Lik koji studira dva fakulteta, ali baš na onom vašem mu još nisu izdali indeks jer je njegov slučaj specifičan i baš na vašem nema vremena da daje ispite i kolokvijume, ali zato ga uvek možete sresti na hodniku kako čeka nekog profesora.
Lik koji uvek stoji sam zbog toga što čeka drugaricu sa kojom treba da ode na piće, pri čemu ta drugarica uvek kasni i koliko god mu pravili društvo da vidite sa kojom će se drugaricom videti, ona neće naići, ali će naići baš nakon što vi odete, jer ako se vratite za 3 minuta on više neće biti tu.
Lik koji je trenirao fudbal, karate i atletiku, koji je trebao da potpiše profesionalni ugovor za fudbalski tim u inostranstvu, ali nije hteo zbog cure koju niko nikada nije video. Lik koji je upisao Vojnu Akademiju, bio treći na rang listi, ali se iz principa ispisao jer je video da tamo ima puno maminih i tatinih sinova i upisao ova dva fakulteta koja trenutno studira.
Lik koji je nekada mogao da sa loptom istrči 110 metara za 10 sekundi, ali je poslednjih par godina mnogo učio, pa se nije bavio sportom i uspeo da se ugoji 30kg. Inače mu se to ne dešava.
Lik koji je napisao brojne pesme za "Alegro band", koje još uvek nisu urađene, ali će biti čim mu budu isplatili autorski honorar, koji nikako da stigne.
Lik koji ima kompjuter kakvog još nema u Srbiji, ali trenutno nije kod njega, već u servisu jer je potrebno dekodirati svemirski supersonični ultrazvučni modulator,jer on ne može da radi na standardnim matičnim pločama.
Lik koji je bio sa njih 200, od toga jebao njih 199, a jednu nije jer joj je bivši mafijaš, pa ga zbog toga juri mafija, Ali sve ostale cure je on otkačio jer su ga čekale njih 300. Postao je instruktor seksa i savetnik za ljubav, veze i vezice, ali koga niko nikada nije video da šeta ijednu od njih. Ali zato sve cure koje prođu gledaju baš u njega, i sve se baš njemu smeškaju.
Lik koji je uvek u žurbu, uvek nešto radi, završava, nema slobodnog vremena, osim za najbolje ženske. Lik koji zna sve, radi sve, razume se u svašta.
Na kraju kao univerzalni stručnjak odlazi u Avganistan i niko ga više ne vidi.

Komentari

Zvuči mi poznato ali svejedno je dobro.