Prijava
   

Upozorenje na porno sajtovima

Kada pokušate da uđete na sajt na kojem je sadržina neprilagođena maloletnim osobama, server vam izbaci upozorenje. Na upozorenju piše da je sajt neprilagođen maloletnim osobama i da, ukoliko ste maloletni odmnah, na svoju odgovornost,odustanete od posete sajtu pritiskom na dugme EXIT. Naravno nijedan zagoreli malkoletnik neće pritisnuti ponuđeno dugme već će pritisnuti dugme ENTER i ući u svet pornjave. I u čemu je onda poenta ovih upozorenja. Neki čak imaju i sigurnosni sistem na kojem morate da unesete godište, i tu naravno možete da birate da li imate samo dovoljnih 18 godina, ili više nego dovoljnih 109.

This website contains sexually explicit material!

ENTER EXIT

(I vi sada treba, ukoliko ste maloletni, da kliknete na EXIT! Da, kako da ne.)- primer preuzet sa sajta "RED TUBE"

Komentari

Naravno, kad bi razumno i racionalno upozorenje imalo efekta na maloletnike, oni onda i ne bi bili maloletnici. Tako da upozorenje stoji boga pitaj za koga. Možda za roditelja koji se zezaju na netu u prisustvu svoje maloletne dece?
+

Ahahahhaa...Ja sam tamo 1935 godishte xD Dan'lo odlichna defka :D

Imas sto godina, a lazes :)))

Na Pornhub toga nema!

По закону морају да упозоре, а боли их пенис колико заиста посетиоци имају година. Видим ја да ће скуп Вукајлијаша да се претвори у филдтрип у биоскоп "Партизан" :))) +

A kako cu drkati,ako nemam inspiraciju,i nemam 18 god? Naravno do 18 ce biti 20+cm...