Uramiti nečiju sliku

Џереми 2013-04-02 21:03:00 +0000

Najveći mogući stepen poštovanja prema nekoj osobi. Izraz je najverovatnije nastao kada su srpski vladari bili na prestolu, pa je svaka kuća trebala da ima sliku svog dotičnog kralja/predsednika. Isto tako, i naši veliki umovi, poput Nikole Tesle koji je ostavio ogroman uticaj u elektrotehnici i fizici, takođe se nalaze slike u kabinetima škola vezanih za te predmete.

- E kume, ouuvaaj...Htedoh nešto da te pitam.. Jel si sam kući?
- Jesam, pitaj.
- Paz' ovako treba mi hitno petsto jevrića, evo me ovde kod Pere za pokeraškim stolom, pa znaaš kako to ide. Jel bi mogao da mi pozajmiš..
- Heh, pa nešto nisam kume pri parama, ali ću uzeti ušteđevinu pa da ti dam.. Samo da znaš, ovo radim samo zato što si mi kum..
- Jooj, kume, hvala ti puno. Ima da uramim tvoju slike čim dođem kući. Sad ću da pošaljem Mikicu do tebe da uzme, pa da mi donese.
- Aj..
.
.
.
.
- E kumašine, nego, kad mi ti vraćaš one pare.
- :ostavite poruku posle zvučnog signala:
- Slušaj bre ti, aloo! Nemoj da me zafrkavaš. Sram te bilo, ja ti ostavljam pare a ti mi još nisi uramio sliku, a zakunuo si se.
- Ček, ček.. A kad si ti to bio u mojoj kući?
- Eeee...
- Jooj, Rajkaaa! Jebaću ti sve po spisku!

6
14 : 1
  1. Ma može da bude kakva oće, kad nema ocena :)

  2. какве ово оцене бре? ало,чобани!
    +++

  3. Dala sam plus juce cim je izasla... stvarno neverovatno da je za 24 sata ovako slabo ocenjena a defka odlicna...

  4. Е'о да се мали изрекламирам...имам и ја нешто о тој рам меморији...

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.