Prijava
   

urbane prodavnice

prodavnice(obicno po nekim bitnijim mestima u gradu-knez mihajlova,delta city...)za koje imas utisak da si u nekoj drugoj zemlji kada udjes.Od "popularne" muzike do uglacanih podova i naparfemisanih prodavaca,osecas se kao da si dosao najmanje u ameriku ili slicno.U realnost te obicno vrati neka baba sa kesama sa pijace koja je dosla da kupi unuku carape,likovi koji su do te mere cisti i mirisljavi da deluje kao da se drogiraju parfemima(ali dok se ne nagnu da se obuju pa im se vidi dlkavo dupe) i cena od 15000 din za komad krpetine koja ne bi toliko vredela pa da je original.

Komentari

Matori URBANE(sk8 shopovi) a ne fensi kao sto si ti definisao...Urbano ti je nesto drugacije,ulicni stil (rokeri,rastamani,reperi,rejveri,metalci,pankeri itd)...mislim promasio si definiciju ukratko...

E bas nisi promasio... +

Da, što kaže KIMA, to što si definisao nisu urbane prodavnice.
A te radnje u Knezu koje pominješ nisu ni nalik onim u Americi, gde moraš da se najaviš pre šopinga da bi te pustili, ponekad i da platiš ulaz, što je, u suštini, dobro. Ako hoće prodavnica već da bude na nekom nivou, onda ne bi trebalo da dozvoli da svako sa ulice vrši palpaciju odeće (i donjeg veša!) štrokavim rukama.

Pod urbane prodavnice nisam mislio na urban shop nego na prodavnice koje se nalaze u gradu(da sam hteo da kazem urban shop rekao bih)