Prijava
   

Uređivanje Dnevnika

Dnevnik je kultna informativna emisija na ovim prostorima, pa je i njegovo uređivanje jako težak i naporan posao. U uredničku ekipu se primaju isključivo ljudi koji imaju veliku moć manipulacije. Pošto je Dnevnik pravljen za sve od 7 do 107 godina, i pošto ga gleda dva miliona ljudi, informacije moraju biti delimično tačne, ali na granici igranja sa razumom gledalaca.

19:13
Pomoćnik: Uredniče, trenutno su nam javili da je psihijatrijski bolesnik u Valjevu ubio celu porodicu, polio se benzinom i zapalio. Hoćemo da stavljamo u drugi ili treći Dnevnik?
Urednik: Slušajte svi, ovu informaciju nećemo objavljivati, dajte mi onog bombaša samoubicu iz Kazahstana koji je digao u vazduh 36 ljudi. Daleko je, neće se narod potresati kao na ove priče crne hronike iz komšiluka.

Pomoćnik: Imamo informaciju da je zatvoren izvoz paradajiza, seljaci spremaju bunu, ne mogu ga prodati ni za 15 dinara.
Urednik: Čekaj čas! (uzima telefon) Alo Lepi, jel vam odgovara da objavljujemo ovo za seljake, jer je izborna godina? Aha, u redu kralju, neće se opozicija radovati večeras! (spušta slušalicu) Ne objavljujte to, napišite da u Nemačkom paradajizu postoji ešerihija-koli.

Pomoćnik: Šta ćemo sa ovim prijavljivanjem rupa za sanaciju po Beogradu.
Urednik: Čekaj čas. Alo Mrko kućo stara, jel vam odgovara da pustimo večeras prilog o udarnim rupama u Beogradu? Aha u redu, duguješ mi jednu Lakost majicu! (završava razgovor) Objavljujete i apelujete na građane da sami prijave sve rupe koje vide, i koje njihovi četvorotočkaši osete.

Urednik: I pošto je bio težak dan, ubacite mi u sportski blok Đokovića, da se narod malo i nasmeje. Evo dovešću i gosta. (telefon) Alo Srki ajde upali tog bembura i dođi da pričaš malo o tome kako ste sedeli na federima, a sada tvoj sin bije Federera.

Komentari

Dejs,isplatila ti se reklama na mojoj definiciji! +

muče se živija muka :)

Pročitala. I to ceeeelu! Mhm!
+

Hvala ti sto si svratila... I sto si procitala bas ovu. Bila mi je favorit ali zbog duzine nije dobro prosla.

Pičke neće da čitaju! Ja čitam! +

Nema na čemu, dopala mi se baš. Primer je fantastičan!

Hvala komso! Ziv bio!

Pičke neće da čitaju! Ja čitam!

Tako je! SAMO KURCI ČITAJU!!!1112

Kako mi uvek promaknu ove najbolje (mislim najbolje od najboljih)! +++

Nema drugog leka neko da ih sve obiđeš i da se ne žališ :D