Prijava
   

Uspaljenica

Naziv koji majke i drugi sredovečni ljudi u okolini koriste pri definisanju svoje ćerke ili bilo koje adolescentske ženske osobe čiji su hormoni u trenutnom divljanju. Ovo dete, sa svojih dvanaest, trinaest (a bogme i više)godina otkrilo je muški pol i na sav glas iskazuje svoje oduševljenje prema njemu. Takođe smatra da ponekog predstavnika jačeg pola treba postaviti na pijedestal.

-E ovo je već prekardašilo! Gotovo je! Šta ovi idioti zamišljaju, bre, takav scenario da prave! Ako u sledećoj epizodi bar jednom ne skine majicu, neću više da gledam ovu seriju!
-Uspaljenice!

-Ne, ne mogu da verujem! Videla sam ga! Evo, evo išao je ulicom, a nije me video, ali ja njega jesam i išao je...(skakutanje)...išao je, i mislim da je povredio nogu na treningu ili negde, pošto je malo ćopao, mukica(razneženost)...da, i gde sam stala... (skakutanje)u svakom slučaju, smešio se, bio je nešto raspoložen, evo smešio se ovako... (demonstracija), ala lep osmeh imaaaaaa. I nosio je onaj ranac što ga uvek nosi. (kako-ga-dobro-poznajem faca) A mislim i da pušta bradu. Kako je to straaavaaa(divljenje). Taaako je lep! Ne mogu više da ga gledam, dokosuriće me morončina, lepota božja (idiotski kez praćen žalosnim izrazom lica)...
-Ti si uspaljenica!

-Sve sam sredila. Pošto sam njegovoj bivšoj devojci kurvi ugasila nalog na fejsu i bacila je na zimovanju tako da slomi nogu, u igru je ušla nova...mislila sam da ovu sredim upotrebom crne magije. Ima da joj maznem dlaku sa one njene olinjale kose, a tada će joj biti kraj. Dolijaće ta skrndeljka. Kontaktirala sam neke babe vračare iz okolnih sela...Što se njega tiče, pod mojom je kontrolom, prisluškujem ga i nadgledam. Pašće mi u šake kad-tad! A tad će morati da se obrije. I kosu da skrati.
-...ti si bolesna...

Komentari

Заборавила си и 4. пасус у примеру. Или ниси ни смела да напишеш, пошто би био преболестан? :)

Ahahaha, to ne mogu ni da zamislim. Srećom, ja primenjujem samo prvi pasus...

Ево ти идеје за 4. пасус:

-Након што су његово беживотно тело скинули са кајсије из комшијиног воћњака и донели у подрум, одједном добих идеју: одстраних му кости и бацих керовима да се по дворишту наслађују , а остатак тела спалих те расух пепео по мочвари.
Тако му и треба... Ках... ках... кркљ...

...Tako mu i treba, majke li mu njegove, kada se tako bezočno muvao sa kojekakvim profuknjačama...a ja sam uočila novi željeni objekat na 200 metara od moje kuće i mislim da bi bio dobar dodatak blagodarnoj vodi močvare...

tako je, astrozecu :D Hehehehe

Ајд'отворимо тему на форуму, можда буде нешто од ове причице? :)

pa mož', da dokosurimo još nekog, hahaha

Стави тему у подфорум ,,Зезање'' под обавезно! :)

Aj stavi ti, ja imam fobiju od okorelih članova Vuke(baš blesavo i glupo, al' šta ću), pa ću da ti se pridružim

Hehe, imao sam osecaj da si ti. Lepo, pocela si da razvijas mracnu stranu :)

Mračna strana uvek postoji, hehe. Ali neću previše da je potpirujem. :D

Taman posla, samo koliko je dovoljno :)

Леп стил писања имаш, али не свиђа ми се дефиниција, јебига. :)

Mmmmm...hvala na minusu? Ništa, još uvek uređujem moj lep stil pisanja pa možda uskoro napišem i nešto bolje. :D
Hvala što si bar nešto rekao, za razliku od većine.

А можда и није био минус. :)

Ne, zašto? :D
Trebalo bi da ga napravim i ne blogujem po Vukajliji, je l' da? :)

Neeee, ipak mislim da ću da blogujem po Vukajliji. :D

...ti si bolesna

AHAHHAHAHAHAHAHAH poslednji pasus pobedio