Prijava
 1.    

  Ustav i zakoni Facebook-a

  Nepisana pravila post-ovanja i, uopste ponasanja, na ovom drustvenom sajtu. OK je to, ali nije OK koliko se ljudi s tim pravilima zaludjuju i pridrzavaju ih se maltene vise nego zakona realne drzave (koliko nas se bavi piraterijom??).
  *Ovo sam napisao za Facebook zato sto sam situaciju iz primera tamo doziveo, ali ima slicnih primera i po drugim soc-net sajtovima.

  Napravim profil na 'fejsu' i okacim neke slike. Prodje par minuta od tada i drugarica pocne da ih komentarise, je l' te, ispod svake slike po komentar. Tada sam radio otprilike jos 13 drugih stvari i nisam mogao ici od slike do slike i odgovarati. Te stoga, napisem na njenom Wall-u odgovor na sve komentare. Kao da sam napravio holokaust, ona pocne da panici da to ne sme tako, to se odgovara ispod slike, jesam li ja normalan... Pritisak skoci, ali izbrojim do 10, iskuliram i aj dalje. Medjutim, uvece stize mail od drugara (isto zagrizenog fejsbukasa) sledece sadrzine: "Video sam kako si danas odgovorio Masi na one slike. Da ti pojasnim, to se ne radi tako. Ne mozes, nije pravilno. Niko tako ne radi. Odgovara se tamo gde ti dodje post. Ako te jos nesto zanima, pitaj. Da ne otpadnes! :p salim se! :)"
  Nedugo nakon toga, deaktivirao sam profil na Facebook-u.