Prijava
   

Utešna nagrada

Bolje išta nego ništa. "Uteha". So na ranu. Nešto što će vas doživotno podsećati na to da ste još jednom fejlovali i da ste zajebali stvar. Naziv glavnog mudonje nakon što ga šestorica razvuku po ulici kao drevni Asi praoca severnih krajeva, Imira, po istoj polulopti. Shvatite da ste ga ispušili najstrašnije, te da biste verovatno vi bili izabrani u scenama bloudžoba umesto Džene Džejmson. U trenutku život postaje sranje. Ređaju se problemi i ostala sranja.

Poraz u finalu. Zamena na Loto-u. Bezvredna nagrada. Mada, čoveka uče skromnosti, te da se treba zadovoljavati sitnim stvarima (veličina nije bitna i tako te pičke materine, ste čule žemske?), ali uvek ispliva istina, te se poraženi smori kao istrošena kurva na dopu, bez dopa. U suštini, takvo mišljenje je i pogodno za manipulaciju širokim narodnim masama, te se žgadija hrani na kašičicu. Ali ko nas jebe, nije Sloba kriv, mi smo govna.

Komentari

Јеа, кобјасн...

Него сјетих се да је Рајка вазда добијала замјену на Топ волеј али кад је дупло коло, тако да мора да доплати 50 центи лололо

Реално Смаре, кажи која испала. :) Шитчина, каква је то замена кад мора да доплати, који курац?

Штас добио, ако ме разумеш?
Фала у сваком случају. :Д

И ова ти је добра Реме...дефка :Р+

Dobro je ovo, Reme. Mada najveća uteha tu mi je i kad još neko nešta fejluje, pa se tešimo zajedno. +

Nije kaizen kriv, mi smo govna +

Dakle, ovo je genijalno!!!