Prijava
   

Uticaj reklama na decu

Svima je poznato da reklame uticu na svakoga,a pogotovo na decu,zato sto se prave da budu sarene,dosadne i iritantne.Deca ponekad znaju i bukvalno da ih shvate...

Svi znamo reklamu za Glade mikrosprej ,u kojoj mali koreanac sere na solji i kuka kako mu smrdi.Onda ulazi njegova keva,dobra plava milfica i pritiska Glade,na sta se mali koreanac ozari od divote uz komentar kako svi njegovi drugovi zele da seru u njihovom Wc-u ,zato sto tako lepo mirise.

Lokacija :
Hipermarket "Roda" na autoputu Beograd -Zagreb

Zena,ja i nas sin idemo u mesecnu nabavku.Posto se prvo kupuje hrana,tek na kraju dolazimo do kozmetike i sredstava za ciscenje.Vidno iznerviran od nacina kupovine moje zene,na odeljenju sa sredstvima za ciscenje ljutito i bez gledanja ubacujem Glade mikrosprej u korpu.Zena kuka kako je skupo,a i da nam ne treba posto imamo prozor u kupatilu,a sin place kao kisa.Posto klinac nije dobio nijedan ocigledan razlog za plakanje,zena i ja se zabrinusmo i na nase pitanje zasto place ,odgovor je bio sledeci:"Tata ,kupio si onaj miris i sad ce sva deca iz okoline da dolaze da kake u nase kupatilo"!!!
Tesko je bilo ne nasmejati se na takvu glupost ,koju moze da izvali samo cetvorogodisnje dete,a ne zapitati se i o uticaju reklama na mladi deciji mozak!

Komentari

djeca su genijalna!!!!!

Slučaj iz šire familije. Radnja se dešava u periodu maničnog prikazivanja Nindža kornjača i nabavljanja kaseta sa njihovim DEBILAĆIMA (crtaćima):

Malecki se žali da ga boli stomak, pitaju ga za proliv (on negira), pitaju ga šta je jeo (on izdeklamuje i sve je OK), pitaju ga 'ladab beton i sl. Ispostavi se (nakon lekarskog pregleda) da su mu creva prepuna. On saopštava da je PRESTAO DA KAKI !!!
Zašto?

"Kako, pa da l' je neko od vas video nindže da kake??!!"

Ajoj majko...na oba primera.