Prijava
   

Uturiti

Zavući nekome do balčaka na izrazito podao i piškast način. Postupiti kao slina u najboljoj bugarskoj tradiciji, dušmanskim činom utrčavanja s leđa u bulju.

- Navata li sinoć malu Jadranku?
- Jesam kurac. Taman sam bio u šesnaestercu kad dođe Cane Plovak i pita me pred njom je l' mi spao onaj osip sa tukija. Ova samo okrenu leđa i nestade u zavesi duvanskog dima.
- Auuuu, baš ti je uturio profesorski!
- Evo ja baš krenuo da mu skinem točkove sa Golfa, 'oćeš da mi praviš društvo?
- 'Ajde.

Komentari

Sa'će GTD duleti pod ručnu. +++

Pa čim je tu Golf... :D

butnem im ga svima majke im ga seljačke
de si bre klinikli mađioničaru stari

De si Gugi, izgubio si se ko ulje devedstreće?

bre, kad vidim šta se ovde događa veruj mi da mi se nije dalo da se ulogujem
jedino temu dakle, filmovi pratim i skidam... i to zamisli, krenuo sam od prve strane i idem redom pa šta mi se svidi stavljam na skidanje... do sada doš+o do 156 strane i odgledao jedno trijest filmova koji su ohohoooo dobrani... šta ti radiš, kako gospodža?

Gospodža radi, a i ja se trudim da ne zaostajem, jebiga, mora se šljaka, znaš i sam. Kako ti i tvoja gospođa? Jebiga, ovde je raspad odavno, tu pomoći nema.

zbog raznih majmuna i debila i jeste tako al' ajd sad... mi smo odlično čak ipreviše jedino me nervira što u 7 dana 5 dana mi puna kuća s gosti, nabijem ih na K... rekao sam joj da od sutra ne želim nikog da vidim narednih deset dana a tako će i da bude... davno se nisam šetao go po kuće lolo

E pa jebiga, buraz, tako ti je kad si sveže oženjen, svi oće da te vide:D Ovde doduše toga baš i nema, treba ti deset dana da se izdogovaraš da sa nekim odeš na vops.

Defka baš po meri +