Prijava
   

Uzemljenje

Nedostaje mnogim današnjim pripadnicama ljepšeg spola. Postoji nekoliko tehnologija kako izvesti uzemljenje. Neke od njih su date u primjeru.

1. Na nedolično (čitaj ufurano) ponašanje dotične potrebno je koristiti odjebativne izraze, tipa: "Duvaj ga malo!", "Misliš da si najbolja pička na svijetu?", "Nisi jedina, ima i boljih od tebe." itd.
2. U slučaju da se ta osoba nastavi isto ponašati, onda ide tehnika: "Ako je ne možeš pobijediti, pridruži joj se". Potrebno je učestalo druženje s tom osobom kako bi se što više zbližili, te da joj postanete najbolji prijatelj, a onda slijedi kobni udarac. Kažete joj istinu, a to je da ima lažnog najboljeg prijatelja. Na taj način njeno samopoštovanje će da opadne.
3. Ukoliko dotična ima nekog momka koji joj se sviđa, a to je obično neki gotivaner, onda je potrebno preuzimanje inicijative na tom polju i preotimanje živine iz ralja lovca (Neuzemljene).
4. Prosipajte joj lafinu da je bomba, da može imati koga želi istočno od Portugala. Onda izaberete nekog svog ljepuškastog drugara koji će joj privući pažnju. Kada se njih dvoje spoje u nekom od ekskluzvnih kafića ili restorana, onda je potrebno da drug iskoristi pravilo broj 1.
.
.
.

Za sve ostale informacije posavjetujte se sa svojim ličnim ljekarom ili potražite pomoć farmaceuta.

Komentari

zakopati je do koljena u zemlju i povezati na najbližu rasvjetu +

zakopati je do koljena u zemlju i povezati na najbližu rasvjetu

lolololo
dobra ideja...tako i ostale mogu da vide šta ih čeka

ne bre... pravo uzemljenje, zaštita od napona ovo, ono... :)

ah, vidiš, ja kao elektrotehničar sam zaboravio na tu osnovnu stvar :D

zato ja kao inžinijer nijesam :)

mora da imaš dosta iskustva :)
ja tek nagodinu postajem "inžilir" :D

Lololo kolege obratite pažnju na hladne lemove.

i da se posa zalije... mislim bitumenom

vidimo sve je tu, idemo da odradimo to...djevojke, spremite se, mi dolazimo! :)