Prijava
   

Vagon iz Half Life

Jedna od najiritantnijih stvari iz sveta igara. Naime, na početku singl plejer kampanje nalazite se u vagonu koji vas vodi do tajne baze. To putešestvije traje desetak minuta i ne može se prekinuti. Za to vreme ne možete ništa raditi sem da pomerate miš (ali ništa zanimljivo nećete videti) ili da slušate glas koji se sve vreme čuje. Oslušnete, možda govori nešto vezano za igru, ali ne. Čućete informacije vezane za samu bazu tipa "temperatura je tolika. tamo ćete nositi specijalno odelo, tamo su naučnici bla bla" i slične banalne gluposti koje su nebitne zbog toga što ćeš tu bazu sjebati čim kročiš u nju jer je neophodno to učiniti da bi nastavili sa igrom (otvorite portal iz koga izađu vanzemaljska čudovišta).

- Hej instalirao sam Half Life, sećaš se toga, hoćeš da igramo malo?
- Joooj, jebeni vagooon!

Komentari

Hahahahaha,kako je ovo jako samo!!!Zato su ljudi iz Valvea napravili kanter,da se zanimas dok jebeni vagon ne stigne na mesto!!! +++

Играо сам као клинац Кантере, па ми је неко рекао да има и ХЛ, па сам мислио да је то део Кантера, па сам се усрао кад сам инсталирао и видео оне ванземаљце. +

Uuuuuh! I "Blu Shift" počinje isto tako. Bar su se potrudili da početak za "Opposing Force" traje malo kraće i da se dešava u helikopteru.

+++++++++++++ To je bilo.... I onda dok odslušaš onog sekjuritija i dok ti on otvori vrata, da poludi čovek. :) Još se sećam: ''Hey, catch me later I'll buy you a beer!''. I onda u drugom delu: ''I still owe you that beer.'' :)

@ hladan.krompir - a u suštini, ne mo'š igrat kanter ako nemaš HL instaliran.