Prijava
   

vaspitacice u obdanistima

Osobe koje imaju sve uslove da postanu serijske ubice ili barem teski narkomani.
Njihov posao se sastoji u tome da treba da cuvaju ,a usput i nesto nauce 20-30 malih gremlina,koji skice vriste,skacu,placu,seru i pisaju u gace,trce ,tuku se ,nece da spavaju....To je nesto sto covek koliko god da je normalan ne moze da trpi vecno i pre ili kasnije mora da pukne.
Kako onda nema puno slucajeva da vaspitacice postanu serijske ubice i pored svih uslova ?
Zato sto su nasle jednostavno resenje ,a ono se zove VINJAK!

Ujutru popiju bombicu ,dve i jebe im se za sve citav dan!

Komentari

stvarno, jedan od glupih poslova
ali poredjenja gremlina i dece :D:D:D

Ahahahahaha! Palac gore. :)

Kako da kažem...a da ne budem gruba : to bi bilo isto kao da đubretar porazbija kontejnere, saobraćajac odsvira kolce na pištaljci u sred raskrnice, taksista umesto do adrese - odveze mušteriju u najbolje kafanče, trgovac umesto za pare-prodaje za mrvice, pumpadžija naspe vodu umesto benzina, poštar donese grudvu umesto....

A to što imaju tri puta više dece nego što mogu : za to je kriv svako drugi-a ne vaspitači!!! Ali, kad imaju : njihovo je da urade sve u sferi svoji kompetencija i mogućnosti.

O odnosu vaspitača prema deci, učitelja/nastavnika prema đacima...ih, imam materijala za jedan roman (tragičan, sa par svetlih primera).

Koliko sam uspeo da shvatim ,ova definicija ne ponizava i ne pljuje vaspitacice.Cinjenica je da bih ja da sam u njihovoj kozi ,verovatno posle nekog vremena poludeo....ali ne bih pio vinjak,vec njeno velicanstvo LOZU,pa kad male gremline zapahnem zadahom,odmah bi padali u san!

e, da vam kaze strucno lice! JESU gremlini, ali njima ne mogu da se bave oni sto ih ne vole. u ovo sadasnje vreme posebno.

ja zaista ne bih mogla da sedim u kancelariji 20 sati, ili isto toliko za kompom/ ja bih sebe tada ubila.

a vinjak, loza i to... ne... samo bensedin i uzivancija.

To zavisi od autoritativnosti osobe... I znanja u pedagogiji, naravno. Što se dece tiče, dovoljna su tri problematična (u grupi od trideset), da povuku ostale i da bude frke... Deca su generalno dobra, mada nađe se među njima i poneki pravi mali bilmez.

Lično znam primer mlade žene, vaspitača, koja je posle porodiljskog odsustva preuzela najnedisciplinovaniju grupu od 30ak klinaca i za nedelju dana ih dovela u apsolutni red. I da, bez terora, a klinci je jako vole.
Deca izgleda rado poštuju pravi autoritet...