Prijava
   

Vc čitač

Osoba koja dok kenja, ubija vreme prelistavajući raznorazna štiva, od današnjih novina do politikinog zabavnika. Često ove osobe poseduju i svoje Vc biblioteke, na dohvat ruke od mesta kenjanja, t.j. Vc šolje, u slučaju da je štivo dosadno ili su završile sa čitanjem istog. Ove osobe inače preziru svaki vid retkog govneta jer im onemogućava duže čitanje.
Postoji i blaži oblik "Vc čitača", osobe koja se zadovoljava i čitanjem natpisa sa raznoraznih parfema i kupki.

Komentari

Ја сам блажа варијанта... xD

Ja sam naucio sve programe koji su ispisani na ves masini.

Mene si našo' da jebeš a? +++

Ne samo u vc-u nego i kad ručam! Inače znam ljude koju su pre igrali tetris po celih pola čuke ih nema napolje hahaha

Sredstva informisanja su tv i wc - u wc citas novine :)

Blaza varijanta! :) Mogu iz glave da napishem sastav Wash&Go-a.... hmm... goa? XD

opušteno mogu da spremim ispit u wc-u ...

ja sam naucio da sastavim i rastavim gorenje ves masinu u roku od 3 minuta, i sposoban sam da napravim gucci parfem od luka, rotkvice, i malo sargarepe.

Ja imam odredjenu literaturu. To je uglavnom ona od koje mi se prikenja je li :) npr. dnevne novine. A kad ih zaboravim onda su to natpisi proizvoda itd.

U WC u sam procitao sve lektire od Malog princa, do Ane Karenjine, kao i mnogobrojne novine, stripove, da ne spominjem sastave odece koje nosim, kao i nalepnice na wc papiru i tako to.

Negde u svojoj 10 godini sam se smorio od raznih etiketa pa sam rešio da odem korak dalje. Od tada punih 19 godina svaki put kada uđem u WC obavezno nosim knjigu pa sam malo izašao iz štosa šta su sastojci raznih šampona, parfema, dezodoransa i ostale kućne hemije.....

Ova ti je odličnaaa!

Kako tebi ovo nije bolje prošlo? +

Хвала, људи.