Prijava
   

Večiti hejter

Osoba koja na svet oko sebe gleda ukletim očima, pakleno loše, sa puno mržnje i gađenja. Gen hejtovanja nasledio od muškog dela porodične loze. Ćale mu je bio hejter, deda mu je bio hejter, pa čak i pradeda, slavni borac u prvom svetskom ratu je bio hejter. Postoji bar jedan primerak u svakom društvu. Obično se viđaju namrgođeni, spuštenih glava i podrugljivim osmesima.

Bivstvovanje večitog hejtera na plavoj planeti služi da bi iritiralo druge, time stvarajući kontraefekat pozitivne atmosfere u okruženju, jer pizdenje jednog člana društva dovodi do animacije i pozitivnih reakcija ostalih.

On hejtuje sve. Od običnih stvari, sitnica, do krupnih stvari, poput života, pogleda na svet i ostalih govana. On je bio hejter kad je Milivoje zabo Njukaslu sa kreča, a takođe je ishejtovao Žigarin gol Romi jer hejtuje "Jebenu naciju u kojoj mož' da se pobede Roma i Njukasl, a ne može Mladost iz Bijelog Polja". On je ishejtovao "muškaraču" Šerifovićku jer je ružna k'o kurac, kad je pobedila na Eurosongu, jer smatra da šimejl-ovi ne treba da izlaze u javnost. On hejtuje narkomane, iako sam voli da začadi, ili da skija malo. On hejtuje alkose, iako mu je Jetra u stanju "budi Bog sa nama". On hejtuje kockare, a svaki dan kenja kako nije upala u devetku jebena kuglica, nego je vratio u 22. On je jebeni hejter. Mrzi Hrvate, Srbe, Bosance, Crnogorce, Nemce, Amere, Grke... Mrzi sve, bezrazložno, jednostavno mrzi-jer su ljudi govna. Ribu nije imao još od ekskurzije na Bogovođi u 2. razredu osnovne, jer nije otkrio čari hejta.

- Aj zovemo Ogija?
- Ma oću Capu Miracku.
- Aaa, nećeš da ga zovemo zato što te je napušio što slušaš Ganse. Phaha.
- Ma nije neg...
- Jeste, jeste, Ogi legenda. Aj ga cimamo za kombinu?
- Pa aj...

Komentari

Добро, буду понекад занимљиви.