Večiti hejter

Lеxa 2012-03-23 00:50:33 +0000

Особа која на свет око себе гледа уклетим очима, паклено лоше, са пуно мржње и гађења. Ген хејтовања наследио од мушког дела породичне лозе. Ћале му је био хејтер, деда му је био хејтер, па чак и прадеда, славни борац у првом светском рату је био хејтер. Постоји бар један примерак у сваком друштву. Обично се виђају намргођени, спуштених глава и подругљивим осмесима.

Бивствовање вечитог хејтера на плавој планети служи да би иритирало друге, тиме стварајући контраефекат позитивне атмосфере у окружењу, јер пиздење једног члана друштва доводи до анимације и позитивних реакција осталих.

Он хејтује све. Од обичних ствари, ситница, до крупних ствари, попут живота, погледа на свет и осталих гована. Он је био хејтер кад је Миливоје забо Њукаслу са креча, а такође је исхејтовао Жигарин гол Роми јер хејтује "Јебену нацију у којој мож' да се победе Рома и Њукасл, а не може Младост из Бијелог Поља". Он је исхејтовао "мушкарачу" Шерифовићку јер је ружна к'о курац, кад је победила на Еуросонгу, јер сматра да шимејл-ови не треба да излазе у јавност. Он хејтује наркомане, иако сам воли да зачади, или да скија мало. Он хејтује алкосе, иако му је Јетра у стању "буди Бог са нама". Он хејтује коцкаре, а сваки дан кења како није упала у деветку јебена куглица, него је вратио у 22. Он је јебени хејтер. Мрзи Хрвате, Србе, Босанце, Црногорце, Немце, Амере, Грке... Мрзи све, безразложно, једноставно мрзи-јер су људи говна. Рибу није имао још од екскурзије на Боговођи у 2. разреду основне, јер није открио чари хејта.

- Ај зовемо Огија?
- Ма оћу Цапу Мирацку.
- Ааа, нећеш да га зовемо зато што те је напушио што слушаш Гансе. Пхаха.
- Ма није нег...
- Јесте, јесте, Оги легенда. Ај га цимамо за комбину?
- Па ај...

3
23 : 7
  1. Добро, буду понекад занимљиви.

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.