Prijava
   

Vehabije

Vehabije su muslimanski teroristi koji su organizovani u grupama od troje do najvise cetvoro ljudi.
Pa sad niste se valjda uplasili sacice manijaka koji su naoruzani do zuba i jedva cekaju da umru.

Komentari

kao prvo necija verska ubedjenja ne znace da je neko terorista, mogu i ja da se naoruzam do zuba ali ne znaci da sam terorista. drugo svi umiru pre ili kasnije pa zasto onda tolika frka. trece ko se maca laca od maca i gine. cetvrto o takvim stvarima treba da se brinu oni koji su za to placeni(veruj mi dobro rade svoj posao)tvoje je da platis porez da bi oni imali za platu. peto ne veruj svemu sto cujes na tv-u mnogo seru, a i ono sto bi trebalo da te zabrine cuces tek kad bude gotovo, sesto mnogo serem od rano ujutro odoh da popijem kafu.

Sve verske fanatike,bili oni muslimanski,pravoslavni ili katolicki,treba poslati u rudnike ili kamenolome,na jedno par godina,bas kao sto je to Tito radio.Iskreno me zabole kurac u sta oni veruju,ali potencijalna opasnost koju oni predstavljaju,treba suzbiti na vreme.Vehabije treba zatvoriti i svaki dan im utucavati jaja sa dve cigle,sve dok ne izbace gluposti iz glave.

Vi nemate pojma sta lupate.Vehabije su u stvari pravi muslimani koji su satanizovani od strane amera i jevrejčina iz više razloga od kojih je jedan nafta recimo.Oni su nesto slicno kao u pravoslavlju monasi ili hodočasnici.
Velikii - za svo troje.

To što tv predstavlja neke manijake vehabijama samo nam govori ya koga radi naš javni servis koji treba još da plaćamo 400 dinara mesečno.

profica i papirus i oblack su u pravu.

...osim sto bi i oblaka isto trebalo baciti u kamenolom,da malo tuca kamen i uci filozofiju.Ne podrzavam nijedan oblik religije.