Prijava
 1.    

  Velika seoba Srbina

  Transfer Miloša Krasića u Juventus. Sa venčanjem Kejt i Vilijama su nas smarali desetak dana, a ovo je trajalo dobrih 8-9 meseci. Svako ko je u tom periodu redovno čitao novine a naročito pratio vesti na našim sportskim internet stranicama zna o čemu pričam, tj pišem. Sve je počelo pred prošlozesonki januarski prelazni rok kada je procurela informacija da je Juve zainteresovan za Krasu, i trajalo je negde do avgusta kada je konačno prešao u Juventus. Sam Krasić tu ništa nije kriv već naši novinari koji se uhvate neke teme ko pijan plota.

  Vest dana dolazi nam iz Kosovske Mitrovice gde su izbili veliki neredi. K. Mitrovica je poznatija kao rodno mesto Miloša Krasiča čiji transfer u Juventus nestrpljivo iščekujeno

  Danas je naš plavi Legolas odigrao fantastičnu utakmicu, na tribinama su bili skauti Juventusa koji su sigurno bili zadovoljni onim što su videli, da napomenemo i manje važnu informaciju a to je da je reprezentacija Srbije na svetskom prvenstvu pobedila Nemačku sa 1-0

  Fiat obustavlja investicije u Kragujevačkoj Zastavi i planira da otpusti 200 radnika, kako nezvanično saznajemo razlog tome je prebacivanje novca planiranog za investicije fudbalskom klubu Juventus čiji je Fiat glavni sponzor jer Juventus nema dovoljno novca za transfer Miloša Krasića čija cena je izuzetno visoka.

  Naš izvanredni fudbaler Miloš Krasić izjavio je u intervjuu za magazin Story da su mu omiljena jela pica i špagete, pošto su to italijanska jela možemo zaključiti da je mladi Krasić bio dvosmislen i nagovestio nam da je njegov prelazak u Juventus samo pitanje dana.