Prijava
 1.    

  Vesna Vukelic Vendi

  Krivicno delo uvrede zvucnika i ekrana TV-a.Dok se bavila s' cim se probila (ili: s' cim su je probili) sve je bilo o.k.Frka je nastala kad je pocela da otvara usta bez da pritom jede, dise ili vrsi seksualne radnje.
  Neduzni TV prijemnici su imali posla sa terorom jedinstvenog grobljanskog glasa i mikroskopskog IQ-a.

 2.    

  Vesna Vukelic Vendi

  Jednom rečju - kraljica! Nikada pre nje niko nije u tako krhkom a grotesknom telu vršio toliko onanisanja govornim aparatom; jedina osoba koja čitavog Vujakliju ima memorisanog u glavi i koja apsolutno ne uspeva da makar jedan termin upotrebi u pravom kontekstu.

  Vendi (o Jami): Ta kostobolja sa glavom pitona.
  Vendi (sa njenog bloga): ...Jedino resenje za njegove dusevne tegobe i sociopatsku licnost (osim suicida naravno) bilo bi kada bi se nasla neka nesrecnica koja bi mu dozvolila da umoci svoj (kazu minijaturni) ud u njenu izrabljenu zenstvenost. Jedna licnost se ipak namece sama od sebe-Luna Lu!!!! Postoji li idealnija osoba i bolji parnjak za nase zabludelo piskaralo? Kada bi se spojili, Suzana Zlatanovic i Marko Vidojkovic bili bi savrsen par za prikazivanje ruznoce, duhovnog cemera i narkomanske nistavnosti, a verujem da bi i savremena nauka imala koristi ako bi odlucili da ostavljaju potomstvo jer je spoj tako poganih genetskih materijala nezabelezen u istoriji. Suzana, ako citas ove redove, u ime oporavka srpske knjizevnosti i moralnog zdravlja nacije, javi se Marku pod hitno

 3.    

  Vesna Vukelić Vendi

  Koktel narkotika u pokretu.

  "Aaaajmo, kao Hitler! Aaajnc, cvaj, aaajnc, cvaj!"
  "Uz tebe sam htela... ZARDJATIIII!"
  "I onda je ta Jami, ta kostobolja s glavom pitona..."

 4.    

  Vesna Vukelić-Vendi

  Osoba zbog čijeg se ulaska na farmu celokupni IQ na istoj spustio na zavidnih -184

  Uljez, uljez mi se upleo u cveće! Lepo, lepo mu je, da izađe neće! Uljez mojom dušom gospodari! Tera me da radim razne stvari! (da, da)
  -ŠKK?!

 5.    

  Vesna Vukelic Vendi

  Inteligentna,nacitana osoba u pokusaju.Jad i tuga je videti kako neko ekstremno forsira svoju “elokventnost” a pod neki satorom igra sotu na stolu.

 6.    

  Vesna Vukelić Vendi

  predak i muza svih članova vukajlije i inspiracija kreatora vrld vajd veba

 7.    

  Vesna Vukelić Vendi

  Jedina narodna pevaljka koju je kul gotiviti među hipsterima