Vešt govornik

PretendeR 2012-11-28 00:16:43 +0000

Osoba koja preformuliše odredjenu poruku tako da ona dobije prefinjen smisao i zahteva od slusaoca da je prihvati na vrlo pozitivan način, ne sluteći da je sve moglo proteći mnogo, mnogo lošije.

Vraćaš se kući u kasno (jutarnje) doba:

Majka - "Sine, oko mamino, pa gde si do sad, evo ja krenula na posao, baš sam se zabrinula za tebe, javi mi se molim te sledeći put kada se toliko zadržiš, i skini taj duks da ti ga operem neko te poprskao sokom, ajde polako u sobu.."

Ono što je htela reći jeste: "Konjino jedna pijana, opet me budiš u šest ujutru, pa do kad da te gledam pijanog i drogiranog sunce ti krvavo jebem, svu mi džigericu pojede?! Pa uzmi ogledalo svinjo štrokava i pogledaj se kakav si sav ispovraćan i to sve po novom duksu, ajde ustaj i skidaj to odelo sta se valjaš tuda da te gledaju komšije, eto za koga živim i radim 12 sati dnevno u prodavnici bez grejanja jebo me onaj ko mi reče da te rodim, mrš u sobu koju sam ja, svojim znojem, sazidala za tebe EE gde mi je pamet bila, pa skini duks, joj šta sam Bogu zgrešila, pa da me ovako kazni??!!"

2
16 : 4
  1. Mene niko sem mame ne voli :( aww

  2. ee, tri put ura za prefinjene keve :) +++

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.