Prijava
   

Vezivanje pertli na dah

Tehnika vezivanja pertli koju praktikuju ponosni vlasnici pivskog stomaka.
Disciplina iz naslova izvodi se prema sledećim pravilima:
- obaviti zasićenje organizma kiseonikom metodom "tri puta tri" - serija od tri spora duboka, tri brza plitka i ponovo tri spora duboka udisaja (čuvati se hiperventilacije)
- udahnuti jednom sporo, duboko, ali tek preko pola kapaciteta pluća (puni udisaj bi doveo do potpunog ukrućivanja torza te bi ovaj bio potpuno nesavitljiv kao tvrdo naduvani dušek za plažu)
- odlučnim pokretom (ali bez naglog trzaja) načiniti pregib gornjeg dela tela ka tlu, do granice koju dozvoli stomak;
- pristupiti vezivanju pertle, uglavnom koristeći čulo dodira.

Potpuno je uobičajeno i normalno da čujete stenjanje (što će se desiti u 9 od 10 slučajeva); to što čujete ste vi, a u pitanju je automatska radnja organizma kojom se oslobađa viška pritiska. Ne pokušavajte da obuzdate ovu refleksnu radnju jer: a) nećete uspeti; b) ako ipak uspete, znajte da pritisak negde ipak mora da se oslobodi što će u najboljem slučaju učiniti putem tugaljivog prdeža a u najgorem putem pucanja moždane aneurizme što može izazvati trenutnu smrt ili teška neurološka oštećenja.

Po obavljenoj radnji, ispravite se; osetićete vrtoglavicu, te je vreme da pristupite vežbama opuštanja i disanja u trajanju od najmanje tri minuta, nakon čega možete ceo postupak ponoviti radi vezivanja druge pertle.

Komentari

Odlična. Sretnem kolegu, kaže ide na fudbal, a već oznojen. Pitam ga jel se zagrijavao kod kuće, a on kaže: ma ja se oznojim dok se obučem i obujem. Vlasnik je pivskog stomaka.

Виђао сам стварне туторијале (упутства за употребу) који нису ни принети овој дефиницији. Свака част.

Svaka čast....pukoh od smeha +++++

srećan ti rođendan, omladinac :-*

Alles gute zum Geburtstag, Bruder:)

hahahahha, pa ovo je fenomenalno

чему оваки скор воимјаоца +
Христос се роди..

hteli dušmani da ga izbace sa foruma proletos, otud minusi

samo debeli daju minus na ovo

Haha, bravo! Istina, iz lično iskustva ;)