Prijava
   

VH1 reklamni blok

Jedna od većih misterija ovog univerzuma. Naime, od početka svog emitovanja na našoj kablovskoj (vremenski period koji se mjeri decenijama), džinglovi i reklame na toj televiziji su ostale apsolutno iste. Postavlja se očigledno pitanje: da li je nepoznata grupa terorista prije petnaest godina zarobila cijelu redakciju te televizije, ubila ih, zaključala, i ostavila iste programe, emisije, a pogotovo reklame da se vrte dok je svijeta i vijeka? Preko deset godina je prošlo, ratovi, cunamiji, poplave, zemljotresi, vatikanski skandali, a samo VH1 uvijek ostaje isti.
Da li je to neki način na koji Amerika pokušava da nam ispira, ionako smežurane od silne centrifuge, mozgove? Šta se dobije kad se neki od tih džinglova pusti unazad?
Trebalo bi neko da proba, bismo svi bili zapanjeni.

U razgovornom jeziku, ovaj pojam se povezuje sa nekom pojavom koja se nikada neće promijeniti, niti je, već dugi niz godina. Nema tog faktora na ovoj učmaloj planeti koji će uticati na nju, iz ležišta je ne bi moglo pomjeriti ni Halejeva kometa koja je odjednom odlučila da skrene putanju i udari u Zemlju. Jednostavno, ona je takva kakva je, mozak je programiran da radi po jednoj šemi, dok se ne desi neka greška u programu i dođe do kvara, koji je veoma rijedak.
Nažalost, kao i većina stvari koje se rijetko kvare, i za ovu se teško nalaze rezervni dijelovi, a kad se nađu, to opet nikad neće biti kao što je bilo.

- Mislim da bi stvarno trebalo nešto da preduzmeš..
- Ne mogu, nisam ti ja za toga, znaš da nisam taj tip.
- Kajaćeš se, znaš i sam..
- Možda, al' bar neću pogaziti svoje principe. Zašto bih se ja zbog žene spuštao tako nisko? Nek' me prihvati ovakvog kakav sam, il' nek ode.
- Cijeli život vrtiš istu priču, postao si kao gramofonska ploča. Ništa ti dobro neće donijeti..
- Bar mi ostaje moje dostojanstvo.
- Da, to će ti i biti životni partner, na kraju krajeva..

Komentari

Vidrice, plusko. :)

Smučio mi se Green Day zbog ove pojave +

Ne znam šta mi bi. :)

I meni, većina tih pjesama. Madona pogotovo.

Ма мени је још већа мистерија ШТА они заправо рекламирају!? хД

Šta god da je, zgadili su i to do kraja života :D

Нема жутог, шмрц...врло добро написано! +++

Скидам се са жутог, што би рекли. :)

Uf Zephyir bird mi se smučio...
+++

in t d front of miiiiiiii..... ši lajk dizajn +