Vi mislite da mi nismo bili mladi

euglena 2010-01-24 17:30:36 +0000

Opaska matoraca, kada se "neki novi (uglavnom njihovi) klinci", uporno trude da ih zavrnu na sitno, nešto slažu, sakriju ili glumataju ludilo odraslog života. A tim klincima je toliko teško da shvate koliko su providni i provaljivi, kad najave da će spavati/učiti kod druga/drugarice, da povraćaju zbog pokvarene pljeskavice i da su popili samo dva piva. Zar je moguće da taj matori ćale, slepljene guzice za TV-fotelju, koji između brkova i naočara večito mumla neke izmodele psovke, i koji redovno zaspi u 15. minutu utakmice, zna kad ste pušili, šta ste pušili, gde ste pušili, kako, zašto i kome? To što nam je zamišljanje perverznih igrica naših matorih ravno uništenju našeg libida, ne znači da smo mi njihovi revolucionarni izumitelji. I to što smo smislili dobru laž, ne znači da su oni toliko gladni da je progutaju. Oni nas samo, pod izgovorom poverenja, kontrolisano puštaju da sami čuknemo glavu o neko drvo i napravimo po neku čvorugu za suvenir.

- Majko, ja ću večeras posle grada da spavam kod Mileve.
- Aha, dobro, samo nemojte mnogo da pijete.
- Mhm... Dobro, aj' ćao!
- Ćao, i pozdravi tu Milevu, i koristite kondom, nemoj posle da mi se žališ kako nisi spremna da podižeš žgepče, koje će da te laže ovako kao ti mene.

6
56 : 1
  1. Mileva!Žgebče hehe!+

  2. Svidža mi se poJenta priče.

  3. Ko da sam moju majku čuo sa tim žgepče :)

  4. Joj, bre, Pridržinjo, ja baš volim poređenja sa kevama :))). Šalim se, obožavam tu reč :))

  5. Sročila si ga maestralno!!!

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.