Prijava
   

Vi ste samo Srbi zapadni

Gospodski i nadasve kulturan način za podjebavnje naše zapadne slovenske "braće".

Civilizovan odgovor na njihove slogane koji pozivaju na linč.

Komentari

Свиђа ми се... Сам смислио?

@ Duncan Ferguson - aha. Palo mi je na pamet bezveze. Jbg, nisam ja pobornik navijačkih prepucavanja, ali mi se smučilo da slušam to njihovo "ubij, zakolji...". Jbg, da bi protivnika zaista sjebao, moraš da imaš stil. Samo kulturica, ništa više.

minus na defku, zbog generalizacije
plus za stav da "smo" (tj te grupacije koje pozivaju..) isti

Samo kulturica, ništa više.

plus i za ovaj stav, ali tome serbsko življe i nije tako sklono..

@ Edmond Dantes - ma, nije mi bio cilj da generalizujem. Ja sam samo dao predlog kako da se uzvrati sledeći put kada oni nama dođu u goste.

Još jedna napomena - nisam ja nacionalista-šovinista, ja sam samo patriota i to je to. Najsrećniji bih bio kada bismo kulturno podjebavali protivnike, da ih na fin način spuštamo. Jbg, kad je neko stoka, mi se trudimo da budemo još gori. Onog dana kada krenemo da drugačije rezonujemo, tog dana će nam stvari krenuti uzlaznom linijom.

Ma poznati su mi tvoju stavovi, ja samo govorim o formulaciji u defki
ali ovaj deo 'i vi ste Srbi', to bi, kako sam tebe shvatio, trebalo da ih diskredituje, jer ni 'mi' nismo za primer :))) to je kul, realno..

@ Edmond Dantes - kad sam gledao košarkašku tekmu Srbija - Hrvatska, nisam mogao da ne primetim imena i prezimena većine njihovih igrača. Da mi se neki lik predstavi, ja bih automatski mislio da je Srbin iz Republike Srpske (najviše zbog izgovora). OK, i u fudbalskoj reprezentaciji Slovenije ima igrača koji imaju tipična srpska prezimena, ali nije to u pitanju. Njihovi koreni su isti kao i naši. Pljujući nas, pljuju sebe. OK, i naši se međusobno prepucavaju, znam, ali, ako ćemo da se pljujemo, 'ajmo onda malo drugačije. Sve u duhu evro-intergracija u kojima i mi i oni sisamo veliku karinu, zahvaljujući politikantima sa obe strane granice.

ok, onda sam loše protumačio taj deo, ti aludiraš na nešto drugo