Prijava
   

Vid'o sveta k'o hobit Srednje Zemlje

Izraz kojim se opisuje osoba koja stalno ide na putovanja.

- Brate, jel onaj pacer Mićko stvarno toliko putuje? Vidim, na svakih mesec dana izbacuje neke nove slike na fejsu. Kao, čas je ispred Ajfelovog tornja, čas kod Koloseuma. Na nekim fotkama je čak pored nekakvog Budinog hrama u Laosu ili jebem li ga, tako nekoj žutaćkoj zemlji.

- Pa šta se čudiš kad mu je ćale generalni u Komercijalnoj? Ima kinte da ga šalje gde 'oće. Naputovao se taj i vid'o sveta ko hobit Srednje Zemlje.

Komentari

Pobro jesi mogao gore poredjenje :)

Jok. Izgleda da nisam ukapir'o film mamumujebem.

film jesi, ali to su jedini hobiti kojii su igde putovali - čitajte knjige deco :)

Ma čito sam i Hobita i Gospodara i Silmarilion, al i dalje ne kapiram :-(

Nisu svi citali Hobira, Silmarilion.. :)

imaš u prvoj knjizi opis hobita, tu se vidi da ne vole putovanje, ne vole vodu i čamce i ne vole strance, samo vole da jedu i puše :)

Ok... EDIT: Vid'o sveta k'o 4 hobita Srednje Zemlje. Ne svi hobiti. Ili 3 hobita i elf. Bolje. Ok. Znam da nije. Jebiga. Ne mogu si pomoći. Jebem ti defku.

pa stavi samo Frodo umesto hobit i rešio si :)

U boktejebo, zaboravih Bilba. EDIT: Vid'o sveta k'o 4 hobita iz "Gospodara Prstenova" i 1 hobit iz "Hobita" Srednje Zemlje. I dalje ne prestajem. Jebiga. Čovek ne zna kad je poražen.

Hahaha, ubaciste i mene u majndfak samo tako :)

Ma jok. Fino i ovako. Ako ništa drugo, barem zbog komentara koji će me (ukoliko ne obrišu defku, a to je jako izvesno) podsećati da je pisanje definicija proces, te kao takav zahteva dozu...nečega. Jebem li ga čega. Ali otkriću jednog dana.

doduše, tehnički gledano, oni zapravo i nisu videli mnogo od Srednje zemlje, Bilbo je stigao samo do Rivendela, a ostali su mahom bili pod zemljom ili u gustim šumama, Pipin i Veseli su zapeli u Rohanu i Gondoru, a Sem i Frodo su uglavnom glavinjali po Mordoru poluludi od gladi i žeđi... ništa od poređenja, ne vredi...

imaš u prvoj knjizi opis hobita, tu se vidi da ne vole putovanje, ne vole vodu i čamce i ne vole strance, samo vole da jedu i puše :)

to neki srpski daleki preci LOL

Ono, njima ćale nije generalni u Komercijalnoj. Nema se baš za najbolje destinacije u S. Zemlji. Socijala jedna hobitska, to su ti oni.